Miután elmentem nőgyógyászhoz aki miután (remélhetőleg) megállapította a terhességet, kapok rola valami papírt?
Nálam a következőképpen alakult: 4.héten teszt, 7+0 hetesen nődoki, megállapította, hogy terhes vagyok, nem kaptam semmi papírt, visszahívott a 9. hétre. Akkor is megvizsgált, írt egy papírt a védőnőnek, hogy a 9. hétben vagyok, azzal kellett felkeresnem a védőnőt.
Én még konkrétan leletet nem kaptam a mai napig,tehát semmi olyat, hogy mekkora, stb, de a doki elmondta mindig, azt is hogy milye nőtt, mi változott, és hogy mekkora lehet, illetve az a korának megfelelő e.
Én ezen kívül vérvételen és vizeletvizsgálaton voltam még a 9. hét előtt.
Pont ma megyek a genetikai vizsgálatra, én úgy tudom, ez az első olyan vizsgálat, ahol bizonyos értékeket vizsgálnak, mérnek.
Amúgy ha a védőnőhöz elmész, akkor megkapod a kiskönyvedet, ami tartalmaz mindent, tehát olyan mint egy lelet, mondjuk annál több egy kicsivel!:)
Én amúgy amikor megyek dokihoz, mindig megkérdezem mi a következő lépés, de nekem a védőnő is elmondta,sőt egy papírt is adott róla mik a kötelező vizsgálatok és mikor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!