Missed ab-n átesettek és újból kismamák, a második terhességnél kellett valamit szednetek? Tanácsolt valamit az orvosotok? Mikor mentetek először nőgyógyászhoz?
Szia!
Nekem tavaly november 12.-én volt missed ab-om :(
Utána sikerült az újabb terhesség, de már az első pozitív teszttől Utrogestan-t használtam 3x2/nap
Kikönyörögtem a dokitól, mert a missed ab. előtt is barnáztam sokat :(
Mostani babával is, de meggyőződésem, hogy az Utro és a Rutascorbin segített.
Most már 37 hetesek vagyunk és azon izgulok, hogy NE a tavalyi műtét évfordulóján szülessen a picim.
Nekem azt mondta a doki, hogy ne szedjek semmit, annak ellenére, hogy a missed ab-al végződő terhességem alatt többször is barnáztam. Amikor a következő terhességnél is elkezdődött a barnázás, kierőszakoltam az Utrogestant, attól szinte azonnal elmúlt a barnázás, és megmaradt a baba.
Azóta is állandóan azon rágódok, hogy ha normálisabb lett volna a dokim, vagy én vagyok erőszakosabb és szedem az Utrot, talán megmaradt volna az első baba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!