2 hete késik, hányingerem van folyamatosan?! Elakarok menni nőgyógyászhoz, de félek, hogy azt mondja, hogy terhes vagyok. Tudom felelőtlen dolog volt nem védekezni (lent folyt. )
HA kiderül,hogy terhes vagyok,Anyám engem megöl..szerintetek,ha bebizonyosul,hogy babát várok,hogy mondjam el a szüleimnek?
16L
először is vegyél egy terhességi tesztet holnap, utána csináld meg, 2 hét késésnél már mindegy mikor csinálod meg, eredménytől függetlenül azért ne a saját kukátokba dobd, inkább te mondd el édesanyádnak, mint a kukából derüljön ki.
Imádkozz, hogy ne legyél terhes, ha már ilyen felelőtlen voltál. Ha meg az vagy akkor mindenképp beszélned kell a szüleiddel és a fiúval is.
nekem 2 hét késésnél kezdődtek a rosszullétek...
ne félj a nődokitol ha nem véltél védekezés nélkül szexelni,de ha huznád-halasztanád,rosszabb lenne,mert akkor már esetleg elvetetni se tudnád a babát.
remélem legközelebb meggondolod hogyan védekezz.
Kedves utolsó! Nekem 2 hete késett, ami azt jelentette hogy 6 hetes terhes voltam. Akkor már igencsak jelentkezik a hányinger. Mindkét gyermekemnél szinte óramű pontossággal a 6. héten kezdődött.
Kedves kérdező! Szerintem menj el dokihoz, és ha tuti hogy baba van, akkor pedig ne félj elmondani anyukádnak. tudom hogy nehéz, és ciki, de nem tudsz mit csinálni. Titokban elvetetni nem tudod, ha megtartod, akkor meg az is elég hamar kiderül, hogy babát vársz. Szurkolok neked, és sok-sok bátorságot, de ezt csak így tudod megoldani. Beszélj anyukáddal!
Bocsi, utolsó előttinek szerettem volna írni. :D
előző válaszoló
köszönöm a tippeket...anyukámmal nem a legjobb a kapcsolatom..állandóan veszekszik velem mindenért.:(
holnap valószínű elmegyek nődokihoz,mert mennem kell fogászatra is..nagyon féélek! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!