Ha negatív a tesztem, de akkor mitől késik már 5 napja? Nektek volt már ilyen? Menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 16:50
1/8 anonim válasza:
Szia!Én a nődokit ajánlanám!Nem csak terhességtől késhet,de az is lehet,hogy holnap már megjön!
2/8 anonim válasza:
csinálj 4-5 nap múlva új tesztet, utána doki
3/8 anonim válasza:
szia nekem két hetet késett a 10. nap után nega teszt és tegnap megjött pont a 14. napon
amúgy a doki azt mondta h a 10. napon korai volt a teszt
4/8 anonim válasza:
Valójában, ha 5 napot kesét a teszt ki kelen mutassa. Biztos, hogy nem baba :(
5/8 anonim válasza:
Nekem volt már olyan, hogy 14 napot késett és minden tesztem negatív lett. Végül kiderült, hogy akkor volt peteérésem, amikor meg kellett volna jönnie és ezért késett ennyit.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 22. 10:08
7/8 anonim válasza:
Szia!Nekem 10 napot késett és - tesztjeim voltak.Elmentem nődokihoz de nem talált semmit,azt mondta előfordul hogy késik a menzi.Egészségileg nem volt semmi bajom.Igazából nem tudta megmondani hogy mitől késhetett.Amúgy a menzid sok minden befolyásolhatja(stressz,életmódváltás,étrendváltozás stb.).Nekem amúgy nem volt semmi ilyesmi szóval ez örök rejtély marad.Persze ha ez rendszeres érdemes kivizsgáltatni magát az embernek.Az is lehet hogy terhes vagy,van akinek 1 hét után mutatta ki a teszt,késői peteérés miatt.Drukkolok ha szeretnél babát!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megjött, egy kicsit le is betegedtem, lehet, hogy ez befolyásolta.
2010. ápr. 23. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!