8napja késik van egy tucat + tesztem, de mind halvány! Mivel sok rosszat hallottam a halvány csíkos tesztről hogy nem erősödik az baj, ezért elmentem a nőgyógyászhoz?
Ne aggódj még!! Nekem 2szer is igy volt hogy nagyon halványak lettek a tesztek, nem erősödött napról napra, úgyhogy megelégeltem, elmentem dokihoz.
Mindkét alkalommal cisztát állapítottak meg majd 1 hét múlva kontrollon már szívhangja lett a cisztának!!!!
Ha a petefészkedben látott cisztát az se jelent még így önmagában semmit. Nekem a mostani terhességemnél azt mondta a doki hogy 3-4 tüsző is érésnek indult, de csak az egyikből szabadult ki petesejt és lett baba végül, aki persze nagyon kicsi volt még ekkor (4,5 -5 hetesen mehettem először kb.)
Szóval ne aggódj! Amúgy meg doki függő is, én úgy jártam hogy egyik nap mondta egy doki hogy ő nem lát terhességet sehol, elküldött vérvételre, abból kiderült hogy magas a hcg-m szóval terhes vagyok, nem pedig káprázott a szemem. Másnap elmentem a magándokihoz mert nem törődtem bele, érdekes mód ő már megtalálta a terhességet!!
Szia!
Ennyi késés után 20 és 500 között kell lennie valahol a hcg-nek. Ez elég tág, tudom, de mindenkinek más ütemben emelkedik. A nagykönyvi 2 naponta duplázódás nem olyan gyakori, mint hinnénk. :) Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!