2 napja késik. Ma du. Csináltam egy tesztet ami halványan, de két csíkos lett. Mikor csináljam a következőt?
Szia!
Nagyon fontos, hogy reggel az első vizeletből csináld a tesztet!!!! Akkor a legpontosabb!!!!
Anno én is délután csináltam az elsőt, ami nagyon halvány két csík volt és fél óra múlva lett csak erősebb a csík. Aztán másnap reggel csináltam egy másikat és ott már nagyon szépen látszódott a két csík!
Én a One Step márkájút használtam a menzesz elmaradása után 4 nappal.
Drukkolok!!!
egy 8,5 hónapos kislány anyukája
gratulalok!:)
szerintem felesleges masikat csinalni! en a helyedbe a dokihoz mennek!:) gratula:D
Holnap reggel csinálj mégegyet! Szurkolok! Majd írj, mi lett! Gratulálok
Szuska (6 hónapos fiú anyukája)
Gratulálok!
Én ma reggel teszteltem egy pozitívat, és holnap reggel megpróbálok mégegyet. Szerintem, neked sincs vesztenivalód, erősödnie kell! :)
Boldog babavárást!
gratula!
Olyan jó olvasni,hogy 3 év után sikrült.Csak ugy spontán v.orvosi segitséggel?Majd irj,hogy mit mutatott a reggeli teszt!ÜDV
5. vagyok.
Csináltál tesztet?
Én igen, megint pozitív. De kb ugyanolyan erősségű, mint a tegnapi. Bár ez a teszt 25-ös volt, a tegnapi meg 20-as...
Drukk Neked!
Szia!
Az 1. válaszoló vagyok. Csináltál új tesztet? Pozitív lett???? Nagyon drukkolok ám!!!!
Kérlek, írd be, hogy mi lett a teszt eredménye!!!
Szorítok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!