Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja késik. Ma du. Csinálta...

2 napja késik. Ma du. Csináltam egy tesztet ami halványan, de két csíkos lett. Mikor csináljam a következőt?

Figyelt kérdés
Hihetetlen mivel már 3 éve próbálkozunk.A derekam és a cicim fáj.Lily tesztet csináltam.Egy drágább teszt jobban ki mutatná?
2009. jan. 7. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Nagyon fontos, hogy reggel az első vizeletből csináld a tesztet!!!! Akkor a legpontosabb!!!!

Anno én is délután csináltam az elsőt, ami nagyon halvány két csík volt és fél óra múlva lett csak erősebb a csík. Aztán másnap reggel csináltam egy másikat és ott már nagyon szépen látszódott a két csík!

Én a One Step márkájút használtam a menzesz elmaradása után 4 nappal.

Drukkolok!!!

egy 8,5 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 7. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

gratulalok!:)

szerintem felesleges masikat csinalni! en a helyedbe a dokihoz mennek!:) gratula:D

2009. jan. 7. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Holnap reggel csinálj mégegyet! Szurkolok! Majd írj, mi lett! Gratulálok

Szuska (6 hónapos fiú anyukája)

2009. jan. 7. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
A mai tesztek már elég érzékenyek és nem csak első vizeletből adnak pontos eredményt. Egyébként pozitív irányba nem szokott tévedni a teszt! :) Én is orvoshoz mennék a helyedben. Gratulálok!
2009. jan. 7. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Én ma reggel teszteltem egy pozitívat, és holnap reggel megpróbálok mégegyet. Szerintem, neked sincs vesztenivalód, erősödnie kell! :)

Boldog babavárást!

2009. jan. 7. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:

gratula!

Olyan jó olvasni,hogy 3 év után sikrült.Csak ugy spontán v.orvosi segitséggel?Majd irj,hogy mit mutatott a reggeli teszt!ÜDV

2009. jan. 7. 15:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Vettem most tesztet.Holnap reggel meg csinálom.Majdnem egy évig jártam dokihoz.Hormon gyógyszerek,stb.Aztán nyáron úgy döntöttünk szünet.És azóta annyira nem görcsölök a témán.Bár félek,mert néha fáj a hasam alja.És nem szeretném,hogy meg jöjjön.
2009. jan. 7. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Csináltál tesztet?

Én igen, megint pozitív. De kb ugyanolyan erősségű, mint a tegnapi. Bár ez a teszt 25-ös volt, a tegnapi meg 20-as...

Drukk Neked!

2009. jan. 8. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az 1. válaszoló vagyok. Csináltál új tesztet? Pozitív lett???? Nagyon drukkolok ám!!!!

Kérlek, írd be, hogy mi lett a teszt eredménye!!!

Szorítok!!!!

2009. jan. 13. 14:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet.Megint halvány pozitív lett.nem tudom miért halvány még mindig?Ma vagyok a 36-dik napomon.Pénteken el akarok menni dokihoz,hogy mondjon valamit.És persze azóta se jött meg.Néha kicsit fáj a hasam,de nem vészes.A cicim is fáj és gyakrabban járok wc-re.
2009. jan. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!