A második terhességnél hamarabb észleltétek a tüneteket, vagy vettetek észre valami olyat, ami az elsőnél még nem tűnt fel? Ha igen, mi volt az?
Nem.Sőt.
Ugyan úgy tervezett baba volt, ugyanúgy teszteltem mint egy "őrült".
De csak nem lett a teszt pozitív még 2 nappal a nemvárt előtt se, előtte egy nappal az egyik már halvnyan mintha....de azt meg nem hittem el.
Mivel az első terhességnél már 4 nappal nemvárt előtt szép pozitív volt egy-két teszt.
Tünetek azok mindkét esetben később jöttek, nem azok voltak az első jelek.
Első terhességnél hányingerem volt reggeltől estig - de akkor már rég tudtam hoyg terehs vagyok,nemvárt után pár nappal kezdődött.
Második terhességnél pedig borzasztóan égetta gyomrom, szintén nemvárt után pár nappal kezdődött.
Szóval, első jelként a tesztekre alapozhatok - aszerint pedig később tudtam meg.
Szia!
Az első terhességemet a lányommal végig hánytam és sok volt a gyomorsavam. Most a fiamnál már a fogantatás után 1 héttel tudtam, hogy terhes vagyok (mindkét babát terveztük). Az, hogy nagyon sokat ettem a legelején az azonos. Most kevesebbet hánytam, előbb éreztem a mozgást és sokkal erősebbnek érzem a rúgásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!