Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs fogadott orvosom az...

Nincs fogadott orvosom az sztkba járok nőgyógyászhoz épp amik orvos van. Bármeiktől kaphatok olyan igazolást hogy mikorra vagyok kiirva?

Figyelt kérdés
Vagy azt hol kaphatok?? Mert hallotam hogy az apasági bizonyitványhoz kérnek igazolást hogy mikorra vagyok kiirva.
2011. dec. 9. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem sincs fogadott orvosom, és én megkérdeztem a hivatalban, hogy hogy is történik ez. Azt mondták, hogy ha megyek legközelebb akármilyen vizsgálatra (ugye amit a nőgyógyász végez), akkor kérjek róla igazolást, amit egy vényre nyomtatnak ki, azzal kell visszamenni, ill az apuka irataival. Én jövőhéten megyek 24 hetes uh-ra, majd ott fogok kérni :)
2011. dec. 9. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
fogadott dokim volt, kértem tőle azt mondta, hogy ezt a védőnőnek kell kiállítani, elmentem a védőnőhöz ő elküldött az önkormányzathoz ahol finomat elzavartak és hülyének néztek hogy oda mentem, akkor csak mondtam a dokinak, hogy írjon már valamit mert senki nem foglalkozik velem, na így mégis csak írt, de nem írta rá hogy mikor fogant a baba, akkor a védőnő ráírt valami dátumot és mikor szülni mentem kiröhögött az ügyeletes doki és az ott lévő szülésznő, hogy honnan tudom én azt hogy mikor fogant a baba, jah és akik arra jártak azoknak mind megmutogatták, hogy nekem ez is bele van írva én feküdtem a vizsgáló ágyon ők meg néztek és röhögtek, legszívesebben fejbe rugdosta volna őket.
2011. dec. 9. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért zavartak el, mert ez az eljárás, én is a dokitól kaptam egy igazolást, azzal az Önkormányzatba kellett menni, ott kiállították a papírt.
2011. dec. 9. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is az SZTK-ba járok, nincs fogadott dokim. Nálunk a beutalókat a védőnő írja meg és a háziorvossal kell aláíratni. De szerintem a nőgyógyász is aláírta volna, de ott rendelés csak heti két napon van, és egyszerűbb így, meg panaszmentes voltam, nem is kellett mennem hozzá. Nálunk a védőnő írta meg, és aztán a háziorvosommal írattam alá. Utána elmentünk együtt (személyi igazolványt kell vinni) az önkormányzathoz, 5 perc alatt megcsinálták a papírt.

26h kismama

2011. dec. 9. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:

2,5éve a kis könyv+az első lelet amire az volt már írva terhes vagyok pl 6hetes...

És a kis könyvbe be kell írniuk, hogy mikorra vagy kiírva, első oldalra, nekünk az elég is volt, mert hivatalos papírnak kell kezelni.

Menj be/hívd fel az anyakönyvvezetőt(nálunk ők az illetékesek) és kérdezd meg őket pontosan mit kérnek az apaságihoz.

Én olyat hallottam, hogy igazolnom kell hajadon vagyok, és nem tartok háremet itthon... szóval hivatalonként mással tudják borzolni a kedélyeket...

2011. dec. 9. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

igen igen,arrol h hajadon vagy a hivatalban kell erdeklodni.vagyis ott ahova a lakcimed szol.nekem anno mashol volt a cim,mint ahol szultem,es csinaltattuk volna a papirt,ezert utazgathattam egy hajadonos igauolasert orakat.....viszont ha ugyanaz a lakcim-az allando,mint ahol csinaltatjatok az apasagit,akkor nekik ott benne van a gepbe,akkor nem kerik.

Arrol meg h mikor szulsz nekem sem volt jo a kiskonyv,kellett egy papirt kerni a nogyogyasztol,de nem ertem amiket irtok,h haziorvos ir ala meg h a nogyogyasz elkuld....en sima sztk ba jartam anno,most is megint,de itt mindent a nogyogyasz intez,meg a vedono kozosen,egyutt is rendelnek a tanacsadason,ott adnak minden beutalot is,nem kell sehova szaladgalni,ha vervetel van vagy barmi.nekem nem kell eredmenyert menni,mert a verellato,atkuld minden eredmenyt,en csak megyek legkozelebb es ott az eredmeny mar naluk.csodallak titeket amugy h igy birjatok,itt a haziorvost nem is latom a terhesseg alatt,neki semmi koze nincs a terhesekhez.raadasul a tappenzt is a vedono intezi,csak neki kell szolni.ugyerzem nalunk nagyon jo a helyzez akkor.....

2011. dec. 9. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!