Ha terhes vagyok és elmegyek nőgyógyászhoz, de nem tudom a menstruációm dátumát, akkor mi lesz? Mindenki írogatja, de én sosem írom fel. Az orvos mit fog szólni?
Hát engem már volt, hogy lecs.szett emiatt, bár terhesség még akkor szóba sem jött.
Mindegy, ezzel most számolnod kell, egyszer túl leszel rajta, aztán úgyis megbecsüli UH alapján a magzat nagyságát.
Azért szerintem legalább próbálj meg a hétre visszaemlékezni, vagy legalább, hogy hó elején, közepén vagy végén volt.
Hát jó.
2 hete biztosan nem havizok, mert azóta kezdtünk el védekezés nélkül szeretkezni.
Lehet hogy abba kéne ezt hagyni és várni még 2 hetet, hogy most mi lesz :)
Igazad van utolsó, valóban nem mindenki méreget stb., én sem tettem, de azért a menstruációmra emlékezni szoktam. Nem árt az, ha az ember tudja, bármilyen más okból is lehet rá szükség. Végül is minden hónapban kitart pár napot, ilyenre emlékezni szoktunk:)
Kérdező, nem kell írkálni, ha megjön, figyelj oda, és kösd valamihez, soha többet nem felejted el. Akkor se árt, ha nem tudományosan próbálkoztok, mert ha tudod mikor volt az utolsó, akkor be tudod lőni, mikor legyetek együtt, és kb. mikorra "nem" várod:)
ha nem emlékszel és terhes lennél, akkor az azért gond, mert másmilyen terhességi héttel számolnak majd (ha rosszul saccolod, mit amilyenben vagy valójában) de mivel egy túl hosszú, vagy egy rövid ciklus is ezt eredményezi, nem gáz. ha nagyon nem tudod, akkor próbáld meg úgy, hogy ha mutatna valami a terh teszt. (nem várt napján általában mutat), akkor abból levonsz 4 hetet, és azt tekinted az utolsó menstruációnak.
ha meg nem vagy terhes, akkor egyszerűen megmondod, hogy nem tudod, mikor volt
09:01 vagyok
én a telefonomba szoktam felírni az első napot. plusz még ahhoz hozzáadok 28 napot és a következő várhatót is beírom, hogy ne érjen meglepetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!