Szerintetek hova mehetnék? Anyaotthon? És aztán?
SZÜKSÉGLAKÁST AZ KAP AKI ELTÖLT EGY ÉVET ANYAOTTHONBAN. DE ANNAK IS VAN ALBÉRLETI DÍJA.
upsz, bocs a nagy betűkért :/
anyaotthonba mehetsz, de egyből el kell kezdened dolgozni. ha nincs akkor ők segítenek, igaz ahova az állam küld, ott a munkabér megegyezik a gyessel...
én nem azt mondom, hogy maradj egy rossz kapcsolatba, de egy családi pótlékkel nem megyünk neki a vakvilágnak. találj munkát, pesten nem léteik, hogy nem találsz.
tudom, hogy szerencsés vagyok, de nálunk úgy volt, hogy vasárnap tudtuk meg, hogy a férjem elveszti a munkahelyét, szerdán már megbeszélésen voltam, csütörtökön unkába is álltam.
ha mást nem, mész a tescoba pénztárosnak vagy a mekibe hamburgert sütni, utána lehet menni akár anyaotthonba vagy egy kis szobát ki lehet venni egy idős néninél...
szedd össze magad és várd ki azt az 1-2 hetet amíg találsz munkát, addig beszéljétek meg a gyerektatást, hátha rendes apuka és 30.000.-40.000.-rel támogatná a kicsit, abból meglenne neki a kajája és az ovija...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!