Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek hova mehetnék?...

Szerintetek hova mehetnék? Anyaotthon? És aztán?

Figyelt kérdés
Eléggé összetett a problémám,a lényeg annyi,hogy költözni szeretnék 3 éves gyermekemmel. Apát elhagynánk. Tudja,tehát nem szöknénk. Februártól potom 13e ft a jövedelmem,tehát az albérlet kilőve... Hová menjek? Anyaotthonba? Oké,és onnan? Létezik még az ún. "szükséglakás"? És olyat ki kaphat? Alapvetően pestiek vagyunk (van is bejel.lakc.),de most egy Pest megyei kisvárosban albérletezünk. Nem tudom már (és NEM IS AKAROM) helyrehozni a dolgokat,egyszerűen csak el akarok menni... De nincs hová,nincs miből,stb... Segítenétek? Mit csináljak? Csak az anyaotthon jöhet szóba? Vagy van még valamilyen lehetőség? Előre is köszönök minden hozzá(m)szólást. Ha túl "zagyva" voltam,kérdezzetek nyugodtan.

2013. jan. 17. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkodtam ezen, de csak az anyaotthon van vagy valamilyen segélyszervezethez tudsz még fordulni, talán családsegítőhöz is vagy vannak olyan emberek akik szállást biztosítanak ha gondozod az üres házukat vagy segítesz nekik a mindennapokban. Bizonytalanul ne indulj el gyerekkel. Először is keress munkát, ha az lesz akkor nagyobb a lehetőséged bármire is. Oviban legalább kap majd enni a kicsi(de az is pénzbe kerül). Kitartás!
2013. jan. 17. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de 13 ezer Ft még anyaotthonba se elég semmire. Keres bármilyen munkát és pályáz anyaotthoni helyre, mert oda is várólista van.
2013. jan. 17. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valamelyikőtök írt nekem üzenetet,de NEM TUDOM ELOLVASNI!! Telefonról netezek,és hiába kattintok rá,nem nyitja meg! Megtennéd,hogy írsz az e-mail címemre? nycoca@gmail.com Köszi :)
2013. jan. 17. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

SZÜKSÉGLAKÁST AZ KAP AKI ELTÖLT EGY ÉVET ANYAOTTHONBAN. DE ANNAK IS VAN ALBÉRLETI DÍJA.

upsz, bocs a nagy betűkért :/

anyaotthonba mehetsz, de egyből el kell kezdened dolgozni. ha nincs akkor ők segítenek, igaz ahova az állam küld, ott a munkabér megegyezik a gyessel...

én nem azt mondom, hogy maradj egy rossz kapcsolatba, de egy családi pótlékkel nem megyünk neki a vakvilágnak. találj munkát, pesten nem léteik, hogy nem találsz.

tudom, hogy szerencsés vagyok, de nálunk úgy volt, hogy vasárnap tudtuk meg, hogy a férjem elveszti a munkahelyét, szerdán már megbeszélésen voltam, csütörtökön unkába is álltam.

ha mást nem, mész a tescoba pénztárosnak vagy a mekibe hamburgert sütni, utána lehet menni akár anyaotthonba vagy egy kis szobát ki lehet venni egy idős néninél...

szedd össze magad és várd ki azt az 1-2 hetet amíg találsz munkát, addig beszéljétek meg a gyerektatást, hátha rendes apuka és 30.000.-40.000.-rel támogatná a kicsit, abból meglenne neki a kajája és az ovija...

2013. jan. 17. 18:12
 5/5 anonim válasza:
100%
Nem kerül az oviba pénzbe, ha kérsz gyermekvédelmi támogatást. Ha csak csp.-t kapsz, akkor simán kapsz gyerekvédelmit, sőt, azt hiszem akkor is kapsz ha egyedülálló szülő vagy.
2013. jan. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!