Mandulaműtét után mennyi ideig nem mehetnek oviba a gyerekek?
2-3 nap a bentlét :-O ???
Akkor én valamit félreértettem...azt hittem max egyet kell bentaludni,ezen csodálkoztam is,mivel hiperaktív a kisfiam és jobb lenne szerintem neki ha közelben a segítség ha valami baj lesz,azért ha kiabál,vagy ugrál,szaladgál,igyekszem visszatartani a veszélyes dolgoktól majd,de ez az ő esetében nem könnyű.
Ritka pánikolós anyuka vagyok,ez amiatt is van,hogy tartós beteg a kisfiam,ezért akarják kivenni a manduláját,autoimmun betegsége van,izületi gyulladással,folymatosan visszatérő lázas,aftás epizódokkal.
Félek tőle,hogy nehogy valamilyen komplikáció legyen,csak jövő hónap 20.-án lesz a műtét és már most nem jár oviba,mert csúnyán köhög,náthás,úgy beszéltük meg a háziorvossal,hogy mivel 2 hét antibiotimummentesség kell,már ne járassam addig oviba,szerencsénk lesz,ha addig egyáltalán helyrejön ebből a megfázásból,nagyobb szövődmény nélkül (tüdőgyulladása is volt már) .
Úgy túl lennék már rajta...:-(
3 hete vették ki a garatmanduláját. Másnap reggel jöttünk haza.
De azért én bízom benne, hogy olyan kisgyereket, akinek ennyi baja van, nem zavarják haza felelőtlenül. Nem csodálom, hogy aggódsz, de hidd el semmi gond nem lesz. Csak addig bírjátok ki, aztán lehet minden jobbra fordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!