Miért beszél a legtöbb anyuka (indokolatlanul) többeszámban? Észreveszitek ha így mondtok valamit vagy már fel sem tűnik?
Sok anyukától hallom,hogy olyankor is többesszámot használ, amikor ennek semmi értelme, sőt nevetséges lesz tőle. Pl. még szopizunk, éjjel még bekakilunk, mindig lerúgjuk ezt a cipőt.
Babavárás előtt vagyok és nagyon félek, hogy egyszer az én számat is elhagyják ilyen szavak. Bár remélem ilyen nem fordul elő, nagyon égnék. Nektek mindig feltűnik, ha így beszéltek? Egyáltalán ennek mi értelme? (Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem arról van szó, amikor mindkettőjüket érintő dologról van szó, pl. hogy sétálni megyünk vagy játszótéren voltunk.)
Minek kiemelni egy olyan kérdést, amire már jött az eredeti megjelenésekor egy csomó válasz?? Ezt kéne megszüntetni, mert csak leszorítja más kérdését, ami nulla válaszos...
Nem mellesleg provokatív is.
A nagy betűvel írt szövegedet ki is törölhetik, mert indokolatlan és sérti az oldal szabályzatát.
16:41-es válaszolónál a pont!
Végre valaki,meg még két másik válaszoló,akik nem tömegtermék,játszótéri,unatkozó,gyereküket ajnározó anyukák.
Két napja eleve nem emelhetted ki, mert csak 36 órát van kiemelve legtovább, hacsak más anyuka normális kérdése le nem szorítja...
Megnéztem, hogy az eredeti kiírástól számítva 24 óra alatt 3 oldalnyi választ kaptál, ami jóval több 5-6 válasznál, amit írtál a kommentedben...
"Hol vannak a moderátorok?"
Hol van az óvónéni??? :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!