Tüszős mandulagyulladást állapított meg a doki, de a vizeletvizsgálat lehet negatív? Antibiotikumot írt fel, de nem szeretném a 10 hónapos babámnak indokolatlanul adni.
Én úgy tudom ha gyulladás van a szervezetében valakinek akkor a teljes vizeletvizsgálatnál ez kimutatható!
Az egyik doki szerint vírusos torokgyulladás, másnap már tüszős mandulagyulladás?! Annak nem kéne fájnia? nem eszik , nyel nehezebben???? Ez csak mint orvosit nem végzett halandó kérdezem.
Gyulladást vérből állapítanak meg. CRP magas értéke utal gyulladásra, fehérvérsejt alacsony értéke vírusra.
Nem minden kisbabát, kisgyereket visel meg a betegség.
Az én fiam kétoldali tüdőgyulladással, középfülgyulladással, 38,5 fölötti folyamatos lázzal a kórházban reggeltől estig rohangált, bohóckodott. A dokik le is voltak halva. Őt egyáltalán nem viselte meg a betegség. Egyedül a 39,5 fölötti láz verte le, ennyi.
Adjad csak az antibiotikumot. A tüszős mandulagyulladást nem lehet elnézni. Azt még te is látod, ha lenyomod a nyelvét.
Ja igen és a sok betegség vírussal kezdődik, táptalajt ad a baciknak, és ezért lesz akár egy nap alatt vírusból csúnya bakteriális fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!