Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is rosszul vagytok a sok...

Ti is rosszul vagytok a sok ősmagyarkodó névtől?

Figyelt kérdés
Meg persze a brazil szappanopera hősök neveitől is! Melyik csapja ki nálad a biztosítékot?

2014. máj. 12. 09:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

38,

Miért, azt gondolod, hogy a jövőben a munkaadók nem fogják megválogatni, hogy kivel szeretnének majd együtt dolgozni?

Olyan helyre kell menni dolgozni, ahol hozzád hasonlóak dolgoznak, ez alap, akármilyen nézeteid vannak is.

Én utánanéztem a cégeknek és csak ahhoz adtam be a jelentkezésem, ahol szívesen is dolgoznék.

2014. jún. 12. 16:07
 42/43 anonim ***** válasza:
60%

"Magyarok vagyunk, magyar neveket kellene adni..Nem Deniel meg Brendon,Brájen..Dzsesszika :D:D:D:D:D:D:D nevetséges, és ezek a gyerekek egyszer állásinterjúra mennek!!!"

Hehe, ezek soha nem fognak állásinterjúra menni, mivel a születiket sem látták munkába járni, azok meg az előző generációt és így tovább. Gondolom leesett, melyik etnikumra célzok.

Az ősmagyar neveket semmiképp nem adnék a születendő gyerekeimnek, mivel már a szóban is benne van, hogy ősi, azaz réges régen voltak megszokottak, ma már nem. Persze a cigányok fogyatékos névválasztásait is legalább ennyire kerülném. Konszolidált, jó hangzású nemzetközi neveket adnék, főleg latin-germán eredetűt, magyart meg azért nem, mert eléggé "keverékek" vagyunk.

2015. febr. 14. 22:33
 43/43 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de azt a roppant pkos hr-es, hozzászóló miből veszi, h csak mert valakinek ősmagyar neve van, az az ő politikai, stb érzéseit tükrözi? Tudtommal nem a, csecsemő választ nevet magának...
2017. jún. 16. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!