Ez rosszul esett vagy nem kellene s szivemre venni?
tényleg messze még a nap vége, szóval még lehet hogy kapsz valamit! :)
Ha ez vígasztal én sem lettem felköszöntve. Bár, mint írtam messze még a nap vége.
Nekem ez az első anyák napja mikor várhatnék valamit. 10 hónapos a picim.
Tegnap voltunk a párommal virágot venni az Ő és az én anyukámnak. Arra gondoltam, hogy talán majd ma eloson és vesz nekem egy szál valamit. Hát még nem osont el.... :)
Utolsónak igaza van.
Essen rosszul. A férjednek kötelessége lenne a gyerekekkel elmenni legalább egy szál virágért.
Amelyik férj nem teszi ezt meg, elgondolkodnék mennyire tiszteli a feleségét/párját, mint a gyerekének az anyját...
De azért a remény hal meg utoljára. Tényleg nincs még vége a napnak.
Nálunk anyukám adta a fiam kezébe a virágot, a lányoméba a bonbont, és ők meg boldogan jöttek köszönteni, nagyon édesek voltak.
(egyik oka volt a párommal való válásunknak, hogy pld a szülinapomat is lexarta, ebből rájöttem, mennyit jelentek neki)
Nekem is úgy tűnt megfeledkezett róla a férjem. Hétfőtől péntekig nem voltunk itthon, tegnap versenyre vittük a nagyobbikat, reggelre taknyos lett a kicsi, próbáljuk összeszedni magunkat, kimosni, kertet rendbe tenni stb...
De a kisördög csak belém bújt. Úgy hívtam föl a nagymamámat, hogy a férjem is hallja. Hát perceken belül lett akkora készülődés a gyerekszobában, majd fél óra múlva a két gyerek előjött egy közös festménnyel, amit a férjem koordinált.
Sok dolga volt, megfeledkezett róla, de egy kis rávezetéssel mindenki jól járt. A gyerkőcök élvezték, a kétéves kicsi egyfolytában mondogatta, hogy ajándék anyának, a többek pisszegtek, a férjem nem került kellemetlen helyzetbe, én meg kaptam egy gyönyörű festményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!