Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is rosszul vagytok a sok...

Ti is rosszul vagytok a sok ősmagyarkodó névtől?

Figyelt kérdés
Meg persze a brazil szappanopera hősök neveitől is! Melyik csapja ki nálad a biztosítékot?

2014. máj. 12. 09:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
21%

Undorodom az ősmagyar nevektől.

Semmi más csak provokáció. (gonoszságot, gyűlöletet érzek mögöttük, míg a "brázilos" nevek csak butaságot sugallnak. az se jó, de nem zavar annyira, csak nevetek rajtuk)

Az ősmagyar nevű gyerekket sem bírom elviselni emiatt.

Emiatt nem mentem végül tanárnak, mert az ilyeneket biztos ignorálnám, pedig hát mit tehet róla, hogy a szülei suttyó parasztok?

2014. jún. 3. 10:24
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor milyen nevektől nem undorodsz? Nem lehet mindenki Mária meg József. Ja lehet az se jó, mert az meg túl bibliai. Kiadhatnál egy engedélyzett nevek listáját, mintegy árnyéklistát az Akadémia ellen.
2014. jún. 3. 10:36
 23/43 ivilicious ***** válasza:
61%
Magyarok vagyunk, magyar neveket kellene adni..Nem Deniel meg Brendon,Brájen..Dzsesszika :D:D:D:D:D:D:D nevetséges, és ezek a gyerekek egyszer állásinterjúra mennek!!!
2014. jún. 3. 11:05
 24/43 anonim ***** válasza:
16%

Érdekes érzés lehet, ha valaki tudja magáról, hogy 100%-ban magyar. Én nem vagyok 100%-ban magyar, hanem vannak a felmenőim közt németek, angolok, románok és még ki tudja hány más nép képviselői? :)

Ezért nem adtam a gyerekeimnek "ősmagyarkodó" nevet.

Kedves utolsó, ne aggódj a Brendonokért az állásinterjún,

én fejvadász vagyok és a HunorMagorDetreDománokat jobban sajnálom... (de azért annyira nem, hogy egyszer is behívjak egy ilyen szittyasuttyót...)

2014. jún. 3. 13:18
 25/43 ivilicious ***** válasza:
52%
Én sem vagyok 100% magyar, sőt!..és elég sokat állás interjúztatok...hát nem tudom, nekem rögtön kicsúsznak a Brájenek meg az Entonik :)
2014. jún. 3. 13:46
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Tehát függetlenül a gyerek ősmagyar nevétől, az állásinterjú sikere vagy létrejötte attól függ, tetszik-e a neve (feje) a HR-esnek. Tök jó, hogy ebben az országban mindenki kiskirály.
2014. jún. 3. 13:58
 27/43 ivilicious ***** válasza:
Látnád a főnököm, ő bele sem olvas az önéletrajzba, csak belenéz a fényképen lévő személy szemeibe:)
2014. jún. 3. 13:59
 28/43 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon egy német se legyen Elke vagy Jürgen, mert biztos volt az ősei közt pár francia vagy cseh. Nekem alapból az erőltetett nevek nem tetszenek, legyen az Brájen vagy Domán. De hogy emiatt ne hívjak be valakit interjúra, ez maximálisan a diszkrimináció kategóriája és mélyen elítélem. Aki ilyen csinál, az kizárólag saját magát minősíti, nem azt, akinek az anyja fura nevet adott.
2014. jún. 3. 14:07
 29/43 ivilicious ***** válasza:
19%
Akinek ilyesféle neveket adnak, lehet az Szamanta vagy Brájen, azoknak nyilván a családja sem 100as, normális kulturális közegben él. Szerintem...és aszerint lett felnevelve is.
2014. jún. 3. 14:13
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

Ott a bibi, hogy simán lehet az egyik szülője külföldi is, ő meg fogja szívni.

Szomszéd gyereknek brazil neve van, mert az apja brazil - pedig a vezetékneve európai is lehetne. Nagyon szépen hangzik amúgy együtt a kettő.

Meglepődnének egyesek, hogy mik alapján döntenek a munkáltatók a jelöltekről.. a név messze nem kirívó eset.. és szerintem nem is megalapozatlan.

Vegyünk egy Hunorkát vagy Csenguskát.

A szülei nyilván a világról alkotott beállítódásuk miatt adták neki ezt a nevet.

Amit nyilván a gyerekbe is beleoltottak.

Van neki helye egy nemzetközi cégnél? Nyilvánvaló, hogy nincs.

Maradjanak csak a magyar vállalatoknál, ott fogják magukat jól érezni.

Nincs ebben semmi rossz, nem kell mindenkinek kulturáltnak lenni, meg idegen nyelveket beszélni. Már így is négy-ötszázszoros túljelentkezés van egyes állásokra.

2014. jún. 3. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!