Ti is rosszul vagytok a sok ősmagyarkodó névtől?
Undorodom az ősmagyar nevektől.
Semmi más csak provokáció. (gonoszságot, gyűlöletet érzek mögöttük, míg a "brázilos" nevek csak butaságot sugallnak. az se jó, de nem zavar annyira, csak nevetek rajtuk)
Az ősmagyar nevű gyerekket sem bírom elviselni emiatt.
Emiatt nem mentem végül tanárnak, mert az ilyeneket biztos ignorálnám, pedig hát mit tehet róla, hogy a szülei suttyó parasztok?
Érdekes érzés lehet, ha valaki tudja magáról, hogy 100%-ban magyar. Én nem vagyok 100%-ban magyar, hanem vannak a felmenőim közt németek, angolok, románok és még ki tudja hány más nép képviselői? :)
Ezért nem adtam a gyerekeimnek "ősmagyarkodó" nevet.
Kedves utolsó, ne aggódj a Brendonokért az állásinterjún,
én fejvadász vagyok és a HunorMagorDetreDománokat jobban sajnálom... (de azért annyira nem, hogy egyszer is behívjak egy ilyen szittyasuttyót...)
Ott a bibi, hogy simán lehet az egyik szülője külföldi is, ő meg fogja szívni.
Szomszéd gyereknek brazil neve van, mert az apja brazil - pedig a vezetékneve európai is lehetne. Nagyon szépen hangzik amúgy együtt a kettő.
Meglepődnének egyesek, hogy mik alapján döntenek a munkáltatók a jelöltekről.. a név messze nem kirívó eset.. és szerintem nem is megalapozatlan.
Vegyünk egy Hunorkát vagy Csenguskát.
A szülei nyilván a világról alkotott beállítódásuk miatt adták neki ezt a nevet.
Amit nyilván a gyerekbe is beleoltottak.
Van neki helye egy nemzetközi cégnél? Nyilvánvaló, hogy nincs.
Maradjanak csak a magyar vállalatoknál, ott fogják magukat jól érezni.
Nincs ebben semmi rossz, nem kell mindenkinek kulturáltnak lenni, meg idegen nyelveket beszélni. Már így is négy-ötszázszoros túljelentkezés van egyes állásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!