Ti hogyan döntenétek? Beteg baba?
Szerintem meg az a tök gáz, hogy idejössz okoskodni úgy, hogy fogalmad sincs arról, hogy min mentünk keresztül. Fingod nincs róla, hogy milyen érzések, gondolatok, félelmek kavarogtak bennem. Egyáltalán az egészről nincs halvány lila gőzöd sem. Mellesleg ha elolvastad volna normálisan a kommenteket akkor láttad volna, hogy azt is leírtam, hogy nem szeretném feladni a babát pusztán az orvosi vélemények alapján. Csak mondjuk mikor 16 hetes volt, a doki azt mondta biztosan nem lesz gyerek ebből a terhességből, majd utána kitalálja hogy mégis... Ezen gondolozz el, hogy hogyan dolgoztad volna fel.
Esetleg pedig aki olvassa még, augusztus 7-én megszületett Berci. 1260 gr 40 cm lett. Megcsászároztak mert már egyáltalán nem nőtt. De egészségesnek tűnik, és jól van. Pár nap és mehetünk haza a kórházból.
Kedves Kérdező- ne foglalkozz a 61-es hozzászólóval- szerintem is rosszindulatú és kegyetlen a véleménye.
Mi sokan mások viszont drukkotunk értetek, és én is szívből gratulálok a pici legénykéhez!!! 1260garmmal született? HÁnyadik héten? Most már mekkora?
Nagyon jó egészséget kivánok Neki és a szüleinek is. Sok sok erőt és gyors gyarapodást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!