Ha becsúszna egy baba és úgy döntenétek, hogy megtartjátok, de végül elvetéltek. Bevállalnátok egy újabb babát?
szia.
én február elején elvesztettem a nem tervezett kisbabát. Nem terveztük, de jött, és mindketten vártuk szeretettel. Neveken gondolkodtunk, mikor elment.
Mi akarunk kicsit, nem egyből hoztuk össze, de valószínű már úton van :)
Azért egyből nem jó, mert úgy fogod érezni, hogy pótlásképp van, mert az első elment.
19/l
Én is a nem tervezett babám veszítettem el. Múlthéten volt missed ab-om. 3. baba lett volna, akit szeretnénk, de csak 1-2 év múlva gondoltuk, hogy jöhet. (nem gondolom, hogy anyagilag jobban állunk majd akkor, mert a mai világban bármi megtörténhet, de legalább a főiskolám befejezném). Viszont most márciusban teherbeestem, amitől meg is ijedtem, de azt mondtam, nem vetetjük el. Aztán mégis volt nagy hezitálás, bár ez sajnos inkább csak érzelmi nyomás miatt alakult így, mert végülis végig kitartotttunk amellett, hogy megtartjuk.Mindegy, ezt hosszú lenne elmesélni, nem is lényeg ebből a szempontból. Szóval már nagyon örültünk a babának, erre kiderült, hgy elment. Most nagyon vágyom egy babára, de végülis úgy gondolom, tényleg jobb, ha maradunk az eredeti tervnél, miszerint csak 1-2 év múlva jöhetne. Muszáj ezen túl tenni magunkat, bár mindig ott van a fejemben, hogy ha nem ment volna el ez a kis baba, akkor is megoldottunk volna mindent... szóval nehéz, ez tényleg egyéni kérdés.
Bocs, hogy hosszú lett! Mi van veled, mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!