4. baba kérdés. Ti bevállalnátok?
Minden rendben van körülöttünk, a kapcsolatunk tökéletes a férjemmel (rengeteget segít, romantikus, virág, csoki stb...)
Családi ház, anyagilag sincs gond.
Viszont néha úgy érzem, hogy lehet, hogy nem bírnám már a 4 babával megszervezni a napi dolgokat. Oviba-iskolába járás, sportok stb...
Márkor pedig majd'megveszek egy piciért. (mondjuk a legnagyobb gyerekünk is csak 6 éves)
Ha volt valaki hasolnó szituációban, végül hogyan döntötte el?
Tudom a jüzan ész, meg ahogy mi szeretnénk, de ha nem billen semerre a mérleg nyelve hanem 50-50 % akkor?????
Na ugyanígy vagyok én is... a két "nagyobbam" 6 és 4 múltak.(nagycsoport és középső)
A legkisebbem 2 éves lesz nyáron. Különösebben nincs gondunk (bár rendszeres segítségem van heti 1x 3-4 órára!) mivel nagyszülők nincsenek.
Most előttem is az van, hogy vagy hallgatok a szívemre és még mostanság vállalunk 4.et, vagy ha nem, akkor már így maradunk (megyek vissza dolgozni, 34 éves vagyok 2-3 év múlva már nem fogom magam rászánni.)
Nem tudom mi a jó, félek hogy túlvállaljuk már magunkat a negyedikkel (olyan értelemben mondom hogy most még mindenre nagyon jól jut, de ha 4 iskolás gyerekünk lesz azt már nem tudom) , de attól is félek hogy megbánom x év múlva hogy nem lehet már 4.
Megkérdezhetem kedves kérdező, hogy a férjed mit mond a témáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!