Ti hogyan döntenétek? Beteg baba?
Elhiszem, hogy a bizonytalanság készít ki a legjobban, ezért én azt mondom, ha nem derül ki TÉNYLEGES rendellenesség, akkor én csak az elmondottak alapján már biztosan nem tudnék idő előtt megszülni egy több, mint félidős babát. Főleg úgy, hogy akár az is kiderülhet, (adja az ég), hogy teljesen egészséges-soha nem tudnám feldolgozni, hogy így mondtam le róla..
Viszont mondok Neked még valamit kedves Kérdező, ami talán reményt adhat: 30-35 évvel ezelőtt még nem volt uh, így a terhességek többségénél ki sem derült, ha a pici el volt maradva, így volt ez nálam is: Édesanyámnak a terhesség kezdetekor övsömöre volt, 36 hétre születtem 1600 grammal, 40 cm-vel, ki tudja, ha végig vizsgálgattak volna, mire veszik rá Édesanyámat... De itt vagyok 33 évesen, egészségesen, 2 csodás gyermek édesanyjaként! Gondolj arra, hogy minden rendben lesz, kívánom a legjobbakat!
Szerintem a sors tudja, mit csinál!! :)
A barátnőmet is végig kínozták egész teressége alatt!!
Egy erős, stramm nő és hányszor jött ki sírva a vizsgálatokról, mert egyszer azt mondták, hogy lukas a szíve, egyszer az agyában láttak foltokat, egyszer a veséje nem volt rendben...
Megszülte, és egy egészséges lassan két éves szépfiú!
A lányom legjobb kis barátja! :)
A babátok Hozzátok szeretne jönni és bízz benne, hogy nem lesz baja! Érezze, h TE nem mondasz le Róla és nagyon várod!! Ez is segít majd Neki, hogy szépen fejlődjön!
Manapság a még beteg gyerekeken is sikerrel tudnak segíteni, főleg, ha nem is egyértelműen kimutatható a betegség, azaz biztos, hogy nem komoly. :)
Sok boldogságot!
Beteg babát én sem tartanék meg, főleg nem egy egészséges gyermek mellé. Vessetek meg érte, de szerintem ez valahol az egész családot tönkreteszi.
Nekem 3 gyermekem van. Krupp, asztma, hörgőszűkület van náluk. Ezek is megviselnek minket, nem hogy egy komoly, maradandó baj.
De a másik véglet: az orvosok is sokszor tévednek. Több kisgyerek is van a környezetünkben, aki betegen született, de semmi nem utalt rá, és olyanok is, akiket riogattak mindennel, de szerencsére egészséges a baba.
Nem lennék a helyedben! Kérd ki minél több orvos véleményét, és csak úgy döntsetek.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!