Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan döntenétek a helyemben?
A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, szóbakerült már az esküvő köztünk. Kiderült, hogy várandós vagyok, és emiatt újra téma lett az egybekelés. Neki nem fontos annyira ez a dolog, de elfogadta, hogy nekem igen. Nos, én majd egy szép esküvőt szeretnék, nem nagyot, de szépet. Viszont sajnos arra most nincs keret. Eszembe jutott, hogy esetleg lehetne most egy kis kéttanús esküvő, és majd ha összejött a kellő összeg, és a gyerek is nagyobb, akkor lenne egy nagy dínom-dánom. Ti hogy döntenétek a helyemben? Majd később egyből egy "szebb" esküvő, vagy most egy kéttanús?
Már sírhatnékom van a témától, akárhányszor feljön. És sokszor feljön, mert a baba miatt ezt is kérdezgetik...
Esetleg, ha a válaszadók közt vannak férfiak, megmondjátok, hogy mit tennétek?
Úgy szeretném ha legalább eljegyezne...
Én a helyedben a kéttanús esküvőt választanám most, aztán amikor nagyobb a gyermeketek, akkor egy nagyobb esküvő. :)
Ez teljesen rendben van így, elég sokan így csinálják.
Szia!
Szerintem jó az ötleted! Ha nincs keret dínom-dánomra, akkor nincs. Keljetek egybe két tanú jelenlétében, és ha már fut a szekér - anyagilag - nyugodtan tarthattok fehérruhás, tortás bulit.
legyen most egy kisebb és ha lesz rá pénz meg a gyerek is nagyobb lesz akkor majd buliztok egy jót
Én tavalyi évben szültem, nem vagyunk házasok a párommal, és már néha nekem is elegem volt abból, hogy mindenki ezt kérdezgette, persze tudták, hogy nincs rá keret, meg a párom se kérte még meg a kezem és néha már úgy éreztem, hogy direkt hozzák fel az esküvő témát ami nagyon rosszul eset, hiába mondtam, hogy nincs rá pénz, meg kezem se kérték meg de akkor is értetlenkedtek, hogy miért nem házasodtok össze a terhesség végén már azt mondtam, hogy én nem is akarok soha házasodni
Szia!
Ez egy nagyon jó ötlet! Igazából nekünk sem volt másként. Megkérte a kezem, elterveztük az időpontot, mindent szépen, közben kiderült, jön a baba :) Így fogtunk két tanút, egybekeltünk, s most lesz a dínomdánom jövőhéten :)Két éves most a picur :)
Sok boldogságot!!!
Nem szeretnélek elszomorítani, de nem jó az ötlet.
Évek múltán már minek dínom-dánom? Mit ünnepeltek akkor? Mert már rég házasok vagytok addigra.
Kicsit úgy fog lejönni minen vendégnek, hogy "na most van pénz rongyrázásra", meg akkor a vendégeknek illik vinni ajándékot, és olyan röhejes lesz. Mit mondanak? Gratulálunk a ifjú hahaha párnak, hogy .... izé.... még nem váltak el?
Húztatok volna inkább gumit. 2 év után gyerek.. Tök az jön le, hogy csak azért vesz el a párod, hogy ne leányanya legyél.
Köszönöm mindenkinek a választ!
3-as, akkor te ugyanabban a cipőben jártál, mint most én... Hát, elmondtam már a páromnak ezt az ötletet, többet nem tehetek, az, hogy megkérjen, nem tudom kierőltetni, de nem is akarom. Csak ha szóba kerül, tényleg gombóc lesz a torkomban emiatt... És nagyon szomorú vagyok miatta. Most bízom benne, hogy talán megkér, 1 hét múlva lesz a születésnapom, hátha...
Utolsó.Miböl gondolod,hogy nem vèdekeztek?Olyan könnyü ezt irni...
Kèrdezö,èn is jó ötletnek tartom,legyen most 2 tanus,utàna csaptok egy nagy partit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!