Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogyan döntenétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan döntenétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, szóbakerült már az esküvő köztünk. Kiderült, hogy várandós vagyok, és emiatt újra téma lett az egybekelés. Neki nem fontos annyira ez a dolog, de elfogadta, hogy nekem igen. Nos, én majd egy szép esküvőt szeretnék, nem nagyot, de szépet. Viszont sajnos arra most nincs keret. Eszembe jutott, hogy esetleg lehetne most egy kis kéttanús esküvő, és majd ha összejött a kellő összeg, és a gyerek is nagyobb, akkor lenne egy nagy dínom-dánom. Ti hogy döntenétek a helyemben? Majd később egyből egy "szebb" esküvő, vagy most egy kéttanús?

Már sírhatnékom van a témától, akárhányszor feljön. És sokszor feljön, mert a baba miatt ezt is kérdezgetik...

Esetleg, ha a válaszadók közt vannak férfiak, megmondjátok, hogy mit tennétek?

Úgy szeretném ha legalább eljegyezne...

2012. máj. 11. 10:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Először is nyugi!Most a baba a legfontosabb.Te amúgy is a várandósság miatt érzékenyebb vagy,érzékenyebben reagálsz dolgokra.Ahogy a többiek is írták most keljetek egybe a két tanús megoldással,és később mindent bele ,hajnalig dínom-dánom!.Nyugtasson az a tudat,hogy a gyerekeid is jelen lesznek a nagy napon!Kívánok minden szépet és jót!Boldog babavárást...

2012. máj. 11. 11:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Bevallása szerint azért nem akar most esküvőt, mert tudja, hogy én nagyobbat szeretnék, mint ez a kéttanús megoldás, és azt akarja nekem megadni, viszont azt sajnos nem tudja... De ebben az esetben "megelégednék" egy lánykéréssel is...
2012. máj. 11. 11:16
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Én most a 2 tanús esküvő mellett döntenék, persze a szűk családot meghívnám (szülők, tesók). Nem tudom, lehet én vagyok régimódi, de nekem fontos lenne hogy össze legyünk házasodva, mire jön a baba. És később megtartanám, ha már a gyerek is kicsit nagyobb a nagy esküvőt. 21L
2012. máj. 11. 11:17
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Én nem házasodnék össze most. Minek? Megszületik a gyerek, utána jöhet az esküvő, és akkor az már legyen nagy. De nem értem, hogy addig minek a két tanús esküvő?

Egyébként az 5-ös is csak véleményt írt, és nem feltétlenül hülyeség. Azért még nem kell valakit lepontozni, mert valamit máshogy lát, mint mi.

2012. máj. 11. 11:22
 15/25 A kérdező kommentje:
Én felpontoztam az 5-öst is, mint mindenkit. Csak pusztán nem gyerekvállalás témakörben kérdeztem, de ettől eltekintve szerintem itt nincs olyan, hogy hasznos/ nem hasznos válasz, véleményeket kérdeztem.
2012. máj. 11. 11:26
 16/25 anonim ***** válasza:
80%
manapság divat nem házasságba szülni, de van akinek fontos hogy a férjétől legyen a gyereke, nem kell ebbe semmit belemagyarázni, nem vagyunk egyformák, talán egyeseknek ezért fontos a kéttanús.
2012. máj. 11. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, írtad, hogy nemsokára szülinapod lesz, addig ne szomorkodj és ne rágódj a leánykérésen! Dobd fel a témát a Kedvesednek, hogy te jó ötletnek tartod a mostani kéttanús esküvőt, aztán pedig később a rendes lagzit. Ez talán rávezeti őt arra, hogy megkérje a kezed :) Boldog babavárást!
2012. máj. 11. 11:31
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

Kicsit félek, hogy le leszek pontozva, de mindegy: én kívülállóként úgy érezném, hogy csak a baba miatt házasodtok, és egyébként nem venne el a párod/nem mennél hozzá.

Sorry :-(((

Sok boldogságot a kicsihez :-))))

2012. máj. 11. 11:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi olyan kettő közöttit csináltunk:)Nem is két tanúsat,de nem is lagzit.35-40-en leszünk, a polgári után tartunk egy kis ebédet/vacsit és valahogy a számunkra fontosak ott lesznek.Lesz torta is, virág minden.A nagy esküvő meg nem volt álmunk egyikőnknek sem.2éves lesz a kisfiunk.

Eljegyzést nálunk a párom hozta fel.Tavaly márciusban volt.Öcsémmel osztotta meg a dolgait,de én erről semmit nem tudtam.Én is ott voltam mikor gyűrűt választottunk,de érdekes volt,mert dugiba hordott magánál egy gyűrűt az enyéim közül:)Végül az volt a biztos,ha én is ott vagyok.

A karikagyűrűink jövő héten érkeznek meg.:)Már alig várjuk:)Bocsi az off-ért:)

2012. máj. 11. 11:34
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
SZia szerintem jó ötlet ez a két tanus max még a szülők esküvő. Hajrá. Viszont később lehet rájöttök nimcs szükség a nagyra. Az esküvők bár szépek a lényeg az h szeressétek egymást és boldogok legyetek. A többi mind mellékes!
2012. máj. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!