Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan döntenétek a helyemben?
A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt, szóbakerült már az esküvő köztünk. Kiderült, hogy várandós vagyok, és emiatt újra téma lett az egybekelés. Neki nem fontos annyira ez a dolog, de elfogadta, hogy nekem igen. Nos, én majd egy szép esküvőt szeretnék, nem nagyot, de szépet. Viszont sajnos arra most nincs keret. Eszembe jutott, hogy esetleg lehetne most egy kis kéttanús esküvő, és majd ha összejött a kellő összeg, és a gyerek is nagyobb, akkor lenne egy nagy dínom-dánom. Ti hogy döntenétek a helyemben? Majd később egyből egy "szebb" esküvő, vagy most egy kéttanús?
Már sírhatnékom van a témától, akárhányszor feljön. És sokszor feljön, mert a baba miatt ezt is kérdezgetik...
Esetleg, ha a válaszadók közt vannak férfiak, megmondjátok, hogy mit tennétek?
Úgy szeretném ha legalább eljegyezne...
Nem kell 2 tanus esküvő,de rengetegbe kerülő sem.
Van köztes megoldás,polgári nagyjából ingyen van,aztán kerti parti,vagy valami hasonló,nászajánékképp vigyenek sütit,szülők főzzenek,és kész.20-30 fővel is lehet tökéletes.
Gratulálok!
Én is a 2 tanús esküvő mellett állok. Később pedig 2 hivatalos lehetőség is van a nagy dínom-dánom mellé :)
1., Ha lesz templomi esküvőtök később, akkor ott megesküdtök (fehér ruha stb.) és utána irány a lagzi (sok pár csinálja egyébként most is azt, hogy hétköznap bemennek 2 tanúval aláírni a hivatalos részt az anyakönyvvezetőhöz, majd hétvégén a násznép előtt templomi + lagzi).
2., Létezik házasság megerősítés (nem tudom pontosan hogy hívják), de az is szintén anyakönyvvezető előtt történik, oda is meghívhatjátok a vendégeket, majd utána lagzi!
Sok boldogságot, majd írj, hogy mit mondott a párod :)
Hasonló volt a helyzet nálunk is. Párom megkérte a kezemet, kitaláltuk, hogy mikor legyen az esküvő (2 évre rá) és 1 hónap múlva pozitívat teszteltem. Páran megkérdezték, hogy nem akarunk-e gyorsan összeházasodni, de mindketten úgy gondoltuk, hogy felesleges a baba miatt ezt előbb megtenni. Még a 2 tanúsat is. A mai világban már nem vetik meg a házzasságon kívűl született gyerekeket! Idén nyáron lesz az esküvőnk, a lányunk pedig 13 hónapos lesz ekkor.
Én várnék az esküvővel.
Szerintem felesleges ennyire pattogni, mert jön a baba.
Az én esetem: Nem tervezetten jött a lányunk, ekkor már 5 éve voltunk együtt, esküvőt nem is nagyon terveztünk. Mikor a lányunk 11 hónapos volt megvolt egy 20 fős esküvő és nagyon jól sikerült. Volt menyasszony tánc meg minden. Rá 1 hónapra jött a kistesó és most várom a 3. babánkat :)
Azért mert most nem vagytok házasok és megkérdezik kit érdekel ki mit mond. Én pl. mai napig a lánykori nevemen vagyok a gyerekek a férjem nevét kapták és megkérdezik, hogy házasok vagyunk e. Mert akkor most lenézel mert nem vagy mit számít?! Max én tuti megmondanám, hogy egy gyűrű nekem sokat számítana, ha ez tényleg annyira fontos és a párod meg is fogja adni neked, ha ő is úgy gondolja. De ha mégsem, akkor meg azért, mert neked ez fontos és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!