Te vallásosan neveled a gyermeked?
Na igen ez az. Én is csak a saját gondolatmenetemet írtam le arról amit a kérdező kérdezett. De amint látom itt aki lepontozgat nagyon okos. Csak a véleményét felejti el leírni. Szerintem minden válasz értelmes volt. Mindenki másképp látja. nem vagyunk egyformák és nem kell lenézni a másikat!!!
És te kedves kérdező vallásosak vagytok?
Még nincs gyermekem. Csak érdekel, hogy manapság az emberek hogyan "csinálják". Miként adják át, avagy sem a gyerekeiknek.
Engem anno megkereszteltek, első áldoztam is, bérmálkoztam, 8 évig minden vasárnap mise. Szóval a kötelező körök megvoltak, de a szüleim abszolút rám hagyták, hogy mennyire élek a vallás adta lehetőségekkel, vagy mennyire sem.
Húszas éveim közepén járok egyébként.
Érdekes, belefutottam egy ilyen kérdésbe. Nekem kicsit ijesztő, hogy a vallásos neveltetés azért tud szélsőséges is lenni. Ajánlom figyelmetekbe a lány kommentjeit, nagyjából a válaszok közepétől a végéig:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4408..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!