Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te vallásosan neveled a...

Te vallásosan neveled a gyermeked?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 17:12
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
90%
5.vagyok. Annyira bosszantó ez a lepontozás! Mintha rosszat mondtam volna, pedig nem. :) Kb. mindenki ugyanazt mondta eddig.
2013. máj. 30. 17:56
 12/43 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkit, se fel, se le :) Engem csak a tapasztalatok, vélemények érdekelnek. Aki bőszen nyomogatja a kezeket, igazán kifejthetné a saját gondolatait is, ha már olvassa a kérdést ;)
2013. máj. 30. 17:59
 13/43 anonim ***** válasza:

Na igen ez az. Én is csak a saját gondolatmenetemet írtam le arról amit a kérdező kérdezett. De amint látom itt aki lepontozgat nagyon okos. Csak a véleményét felejti el leírni. Szerintem minden válasz értelmes volt. Mindenki másképp látja. nem vagyunk egyformák és nem kell lenézni a másikat!!!

És te kedves kérdező vallásosak vagytok?

2013. máj. 30. 18:02
 14/43 anonim ***** válasza:
5.vagyok. Tudom vagyis gondolom, hogy nem Te pontozol így kedves kérdező! Valaki ezzel szórakozik de nem csak itt. :(
2013. máj. 30. 18:09
 15/43 A kérdező kommentje:

Még nincs gyermekem. Csak érdekel, hogy manapság az emberek hogyan "csinálják". Miként adják át, avagy sem a gyerekeiknek.

Engem anno megkereszteltek, első áldoztam is, bérmálkoztam, 8 évig minden vasárnap mise. Szóval a kötelező körök megvoltak, de a szüleim abszolút rám hagyták, hogy mennyire élek a vallás adta lehetőségekkel, vagy mennyire sem.

Húszas éveim közepén járok egyébként.

2013. máj. 30. 18:15
 16/43 anonim ***** válasza:
83%
Igen, nekünk fontos.
2013. máj. 30. 18:16
 17/43 anonim ***** válasza:
68%
Én is úgy gondolom h vmennyire azért illő megtanulni mi fán terem a vallás. De erőltetni semmiképp nem akarnám. Azzal úgyis csak azt érném el h megutálja. De szerintem az kicsit fura ha vki abszolút nincs tisztában egy vallással sem. Azért mégis mindenki eldönti magának mennyire engedi be az életébe a vallást. :) Manapság már ez nem bűn. :)
2013. máj. 30. 18:20
 18/43 anonim ***** válasza:
66%
De ha ennyire nem fontos a vallás, akkor hogy lehet naponta 4-5 kérdés a keresztesről?
2013. máj. 30. 18:24
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
keresztelésről?
2013. máj. 30. 18:27
 20/43 A kérdező kommentje:

Érdekes, belefutottam egy ilyen kérdésbe. Nekem kicsit ijesztő, hogy a vallásos neveltetés azért tud szélsőséges is lenni. Ajánlom figyelmetekbe a lány kommentjeit, nagyjából a válaszok közepétől a végéig:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4408..

2013. máj. 30. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!