Szerintetek egy óvónőnek lehet-e kifestve a körme? (gondolok itt élénk színekre) Te, mint szülő, mit szólnál, ha gyermeked ilyen óvónéni nevelné?
mit érdekel engem milyen színű az óvónő körme, az a lényeg, hogy jól bánjon a gyerekemmel, figyeljen rá és óvja.
pont nem érdekel a körme színe, nem is értem hogy jutott eszedbe ezen gondolkodni.
én általában sötét lilára festem, akkor rossz anya vagyok? :D
Semmit az égvilágon felőlem piercingje és tetoválása valamint lila haja is lehetne ennél sokkal sokkal nagyobb dolgok azok amik érdekelne és zavarnak.
Pl. hogy egyáltalán nem foglalkoznak a gyerekemmel és hónapokig sírva, ordítva megy és senkit se érdekel, és hogy nem lehet velük megbeszélni semmit és hogy hónapok alatt semmit nem sikerült megtudniuk a gyerekemről, nem is ismerik, valamint hogy a dadus minősíthetetlen hangon beszél vele. Na ezek azok amik zavarnak. A haj, smink, köröm, tetkó stb. PONT nem lényeges.
Szerintem is nem ilyenen múlik, hogy ki milyen ember, de lehet, egyfajta kép, első benyomás.... (ha mondjuk te nem így nevelnéd a gyereked, hogy fesse magát, körmét, ill. itthon nem ezt látja....-mondhatni egy cicababát látsz) Bár gondolom a kislányoknak biztosan tetszik, ha az óvónéninek a körme festett :-).
Szerintetek egy vezető óvónő megmondhatja, hogy mondjuk az alkalmazottja festheti-e körmét?.... erről mi a véleményetek
4 es vagyok bár nekem életemben 10 szer volt kifestve a körmöm és megnöveszteni sem tudom, műkörömre meg nincs pénzem hogy x hetente töltögessem és órákat a manikűrösnél töltsek- ettől függetlenül az én 4 évesem meg van őrülve a színes körmökért ismerősök barátnők akinek van, nem menekülhet állandóan azt nézegeti, simogatja stb:))
És egyáltalán nem zavarna ha az óvónő vagy bárki ilyen a környezetében mert azt látja és meg is kell tanulnia hogy az élet az ilyen sokszínű és az emberek is benne (szó szoros és átvitt értelmében is).
Mi a megítélésetek arról, ha festett ápolt, vagy "cicababa"?
Köszönöm az eddigi válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!