Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek egy óvónőnek...

Szerintetek egy óvónőnek lehet-e kifestve a körme? (gondolok itt élénk színekre) Te, mint szülő, mit szólnál, ha gyermeked ilyen óvónéni nevelné?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 13:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Nekem csak az számít, hogy hogyan bánik a gyerekekkel. Ha cicababa, hát cicababa. Legfeljebb majd nem Apa jár a gyerekért! ;)
2013. ápr. 27. 13:59
 12/24 A kérdező kommentje:
:-)
2013. ápr. 27. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy nincs jogom megmondani,hogy másnak milyen legyen a külseje, ha a munkáját jól végzi, és nem ápolatlan. Szerintem a óvodavezetőnek is max. ennyi beleszólása lehet. Régen bankban dolgoztam és elő volt írva, hogy csak fekete, fehér és szürke ruhákat lehet hordani és szoknya esetén nyáron is harisnya és zárt cipő a kötelező. Muszáj volt elfogadnom, de nem értettem vele egyet.
2013. ápr. 27. 14:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Most megkérdeztem a fiamat gyorsan, hogy az óvónéniknek milyen színű a körme. (mindkettő festi, de egyikük csak francia manikűrt csináltat, a másikuknak néha színes) Azt válaszolta, hogy nem tudja. Nem foglalkoznak ők ezzel, nekik az a fontos, hogy játszanak, foglalkoznak velük, meghallgatják a problémáikat, és bizalommal fordulhatnak hozzájuk. A körmük, vagy a ruhájuk pont nem fontos a gyerekeknek.
2013. ápr. 27. 14:07
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Azt gondolom, hogy már maga a kérdés is sugall némi előítéletet. Nem lesz valaki jobb vagy rosszabb ember attól, mert neon színű körme van. Konkrétan van ilyen ismerősöm, együtt vagyunk ÖNKÉNTESEK egy halmozottan sérült gyerekekkel foglalkozó iskolában, na neki aztán vannak körmei, ez a világító narancssárga, mégis ott dédelgeti napjait üvöltő, mozgás sérült, köpködős gyerekek között, pusztán szerelemből.
2013. ápr. 27. 14:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha odafigyel a gyerekekre, szereti őket, nem érdekel, hogy mekkora és milyen színű a körme.
2013. ápr. 27. 14:19
 17/24 anonim ***** válasza:
78%
Az ovodavezeto alkalmazhat bizonyos eloirasokat a kulso megjelenesre, pl felkotott haj, nincs ekszer, nincs hosszu korom, de olyat meg nem hallottam, hogy lakkoznia se lehetne....
2013. ápr. 27. 14:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos hogy az én lányom még jobban odalenne az óvónőjéért, ha nap mint nap más színben pompázna a körme.

Engem meg ez a része nem érdekel, hanem más, amit itt már előttem elmondtak.

2013. ápr. 27. 14:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Semmi közöm hozzá, miért a szülőnek miért lehet? A gyerek nagyobb részben követi a szülői mintát mint az óvónénit.
2013. ápr. 27. 15:17
 20/24 anonim ***** válasza:

Engem sem érdekel, hogy milyen a körme, vagy úgy az egész külseje, amíg nem ápolatlan. Én is sokáig festettem a körmömet, mostanra erről leszoktam, mert a körmeim valamiért 1-2 nap után ledobják a körömlakkot, és egy kisgyerek mellett nincs időm naponta festegetni.

De őszintén szólva bizonyos határon túl engem egy picit zavar, ha valaki nagyon "cicababa". Pl a túl erős parfüm nagyon tud zavarni, és vannak bizonyos előítéleteim a hosszú, rikító színű műkörmöket viselő nőkkel szemben is, de ez azért alakult így, mert eddig nem találkoztam még normális műkörmöt viselő nővel, de biztosan vannak kivételek :)

2013. ápr. 28. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!