Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Skorpió csillagjegyű gyermeked...

Skorpió csillagjegyű gyermeked milyen? (Többi lent. )

Figyelt kérdés
Az első gyermekem rák csillagjegyű. Nagyon okos, könnyen kezelhető, víg kedélyű, barátkozó. A kisebbik skorpió, de sokkal nehezebb természet. Rengeteget duzzog, néha már a hajam is égnek áll tőle.
2013. máj. 6. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én lányom is skorpió de még csak 6 hónapos.Így nem tudom igazán jellemezni őt.

Egész nap mosolyog nem hisztis.:)

2013. máj. 6. 08:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához! :) Enyém is tünemény volt félévesen. Most is tud az lenni, ha akar, de nem igazán akar. :D
2013. máj. 6. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Makacs, akaratos, öntörvényű, sértődékeny, de nagyon okos, önálló, sok szeretet igényel, de ad is. Humora elképesztő, sokszor kitalál v.mit, és kacag saját magán fél óráig(persze mi is dőlünk a nevetéstől!) Sokat énekel, zenél dobbal, zongorával, gitárral. 3.5 éves kisfiú.
2013. máj. 6. 08:29
 4/7 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Párom is skorpió...:D

Makacs,önfejű.

Remélem a lányom nem lesz ilyen..:P

2013. máj. 6. 08:33
 5/7 A kérdező kommentje:
No, a makacsság és sértődékenység ezek szerint (eddig legalábbis) közös vonás. :D Köszi az eddigi válaszokat! :)
2013. máj. 6. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Makacs, akaratos, öntörvényű, sokszor türelmetlen, de nagyon okos, önálló (a bölcsiben már szóltak a gondozók, hogy a korához képest nagyon önálló, mindent egyedül akar csinálni). Gyorsan tanul, és amit megtanul, használja is. Nagyon szeret és nagyon igényli a szeretetet. Nehéz jegy:o) 2,5 éves az én Skorpió-Kisasszonyom
2013. máj. 6. 09:09
 7/7 zabmester ***** válasza:

Hm, én két skorpió fiúval élek együtt, az egyik a fiam, a másik a párom :)

Mindkettőre igaz, hogy sértődős, hirtelen természet. Tudni kell velük bánni. De emellett az is igaz mindkettőre, hogy jó a helyzetfelismerésük, jól átlátják a dolgokat.

De tény, hogy a skorpiókkal nem egyszerű az élet. Igaz, velem sem, mert én meg kos vagyok, szóval én sem vagyok az a halk szavú, nagy türelmű személyiség :D

2013. máj. 6. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!