Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól nem csókolod szájon...

Mikortól nem csókolod szájon a gyermeked? Sok anyuka születése óta szájon puszilja a babáját és természetesen a baba is. Eljött az az idő, amikor már Téged zavart a szájrapuszi?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Soha nem pusziltam szájon a gyerekem. És nem is engedem senkinek. Anyósomnak volt szokása, de amikor megláttam rögtön szóltam neki, és rögtön elhagyta ezt a hülye szokását.
2013. máj. 13. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Fúj, soha nem csinálok ilyet.

Egyszer véletlenül megtörtént, pont 1 hete, persze nem rohantam undorodva szájat mosni, de rossz érzés volt.

Az ajkaim a férjem érinti egyedül, nekem a szájrapuszi szexuális tartalmú, semmi keresnivalója az anya-gyermek kapcsolatban.

2013. máj. 13. 14:57
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem a szájra puszi az csakis a szerelemhez tartozik..

én szoktam látni amikor az apa szájon puszilja a lányát,fiát,vagy az anya ugyanígy.. szerintem nem egészséges.. a szülő gyerek ne csókolgassa egymást. csak arcra.. nekem 1x volt h véletlenül anyunak a szájára adtam a puszit,de az is csak azért mert rosszul hajoltam. nem rohantam szájat mosni,de azért............ na értitek:D

2013. máj. 13. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
engem mindig zavar. egy újszülöttet pláne nem puszilnék szájon, mert ő még teljesen steril és félnék, h átadok vmi fertőzést. nem fogom szájon puszilni a babámat és ezt másnak se engedném. a tulajdon édesapját is lebeszélném, ha lenne ilyen szándéka
2013. máj. 13. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

sosem csókoltam szájon (kivéve ha elkapta arcrapuszi közben a fejét és oda sikerült).

Másnak se hagytam,pedig próbálták,de megmondtam,hogy szájon majd a barátnője fogja csókolni.

2013. máj. 13. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
soha nem csókolom szájon
2013. máj. 13. 15:19
 7/9 anonim ***** válasza:

nem puszilom szájon egyiket se míg pici baba akkor se és később sem (3 gyerekem van fiú is lány is) néha próbálkoztak (fiam főleg hogy neki is a szájára adjak mint apának:) de megmagyaráztam hogy ez hogy is van.

Max véletlenül csúszhatott oda puszi ha odafordították a fejüket véletlen vagy másik oldallal akarták kezdeni mint én mondjuk oviban reggel elköszönéskor.

2013. máj. 13. 15:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sem puszilgatom őket, nekem ez fura lenne. Két kisfiam van.
2013. máj. 13. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Én sem akartam szájon puszilgatni. Ő most tanult meg puszit adni, és egyelőre csak a számra hajlandó adni :) Nem fogok elhúzódni, amikor ő így akarja kinyilvánítani a szeretetét, tehát most így puszilkodunk. Próbálom tanítgatni az arcra puszira, ha majd már megy neki, akkor biztos leszokunk a szájra pusziról.

Egyébként régebben én is nagyon gáznak tartottam, sőt, még perverznek is. De így, hogy tudom, hogy ő egyelőre csak így tud puszit adni, és ugye az ő puszija még teljesen ártatlan, nem érzem gáznak, inkább aranyosnak. De mint mondtam, ha majd már megérti az arcra és a szájra puszi közti különbséget, akkor többet már nem fogunk "csókolózni" :)

2013. máj. 14. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!