Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szfvárra uh-ra járó kismamik,...

Szfvárra uh-ra járó kismamik, akinek megmondta vagy hajlandó volt megnézni egyáltalán a doki a baba nemét, megírná hol járt és ki volt az orvos? Nővédelmi, ambulancia, sztk?

Figyelt kérdés
És ki volt az az orvos aki hajlandó volt ilyesmire? Köszönöm
2013. máj. 10. 17:37
 1/10 A kérdező kommentje:
És persze hogy melyik heti uh-n történt ez.
2013. máj. 10. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:

A fiamnál Dr. Deák Csaba mondta meg, 13 hetes voltam, azt mondta, 100%, hogy fiú. Megkérdezte előtte persze, hogy akarom-e tudni, milyen nemű lesz.

De 30 hetesen 4d ultrahangon is megmondta a Bácskai doktor.

Lányomnál sokáig nem tudták megmondani, mivel csak a Nővédelmibe jártam, az Auth doktorhoz, ő megmondta volna, csak nem látta:)

A 30 hetes ultrahangon az SZTK-ban mondták meg, egy nő volt az orvos, nem emlékszem a nevére. Nem is kértem, hogy mondja meg, megkérdezte, tudom-e a baba nemét, mondtam, hogy nem, de szeretném tudni, akkor mondta ő, hogy kislány:)

De szerintem bármelyik orvos megmondja, ha megkéred és lehet látni.

2013. máj. 10. 17:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Deák dokit magánban mondod?

Az a baj hogy már voltunk 4-d más dolgok miatt (is) és már többet nem tudunk kiadni 12 ezer ft-ot.

Első két gyerekemet is itt szültem és engem ezzel még mindig elhajtott minden orvos akárhol jártam (sztk, nővédelmi stb.) mondván hogy nem ezt nézzük meg nem ez a lényeg, meg nem létszik (holott meg se nézte).

Mástól hallottam hogy hát neki megmondták itt nem fizetős uh-n is és ezért érdekelne hogy pontosan KI és HOL mert akkor kifejezetten oda kérnék időpontot a 18-20 hetes uhra (1-2 hét múlva esedékes).

Ráadásul akiknél jártam kb. úgy "förmedtek" rám mintha azt kérdeztem volna hogy hány szál haja van a babának holott szerintem ez nem egy olyan egetverő kérdés.

2013. máj. 10. 17:55
 4/10 A kérdező kommentje:
"látszik" akart lenni
2013. máj. 10. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Én a 18 hetes ultrahangon az ambulancián voltam, a kórházban, engem pl. Auth doki küldött oda, mert azt mondta sokkal jobb a gép, mint a Nővédelmiben. Nem tudom kihez mentél a Nővédelmiben, de velem az Auth mindig normális volt.

Az ambulancián van 1-2 bunkó doki, pl. Vegera Attila, Rubliczky Levente, ők csak azokkal kedvesek, akik magánba is hozzájuk járnak, ha nem őket fogod ki, a többi doki tök normális. Én bent feküdtem terhesen kb. 2 hetet, úgyhogy sikerült kiismernem a dokikat:)

Eszembe jutott, hogy Dr. Szakács Szilvia, volt, aki 30 hetesen megmondta, hogy lányom lesz. Ő az új SZTK-ban rendel, de hozzá csak a 30 és 36 hetes ultrahangra lehet menni. Deák magánba mondta meg igen, de csak akkor voltam nála, mert szerettem volna egy sima ultrahangot dvd-n:), hozzá kaptam időpontot, a többi doki nagyon tele volt.

Egyébként a Blaskó doki, Csetényi doki, ifj. Orosz doki rendesek, szerintem ők megmondják, ha látják. Ha őket fogod ki:)

Na, meg a jobb gép miatt is ajánlom az ambulanciát, jobban látnak mindent, nagy LCD tévén látod te is a babát:)

2013. máj. 11. 09:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon kedves tőled hogy ennyire részletesen válaszoltál:) Ugye az ambulanciával (is) az a gond hogy futószalag, nagyon gyorsan lerendeznek mindenkit és sose lehet tudni aznap épp ki van, a nővédelmi csak ennyiből jobb hogy ott legalább tudod úgy kérni hogy kihez szeretnél időpontot (már ha van).

Egyébként nekem pont a lányommal volt a 30 hetes uh-n Szakács Szilvia az sztkban és annyit mondott hogy nem látszik, de nem is kereste igazándiból, mindegy lehet csak rossz napját fogtam ki.

2013. máj. 11. 09:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem mind2x a 18 hetes uh-n Csetényi doktor mondta meg. A fiamnál először nem látta, mert nem úgy fordult, de mondtam, hogy "pedig úgy szerettük volna megtudni" és bekapcsolta újra a gépet. Nagyon kedves volt, pedig nem hozzá jártam magánban. 4D-n is ő volt, mindent megmutogatott rendesen. De a 30 hetesen is mind2x az SZTK- ban is megkérdezték, hogy tudjuk- e már.
2013. máj. 13. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom lányok, lehet én nem vagyok szimpi nekik pedig esküszöm udvariasan normálisan szépen kérem őket de engem ma is "elhajtott" etéren az ambulancián a Mohos ...

Pedig teljesen a lába közé nézett az uh épp alulról tehát ha ott megállítja akár láthattuk volna...:(((

Azt hiszem gyűjtögetek tovább és elmegyek 12 ezerért 4 dre inkább mert én ezt itt nem fogom megtudni:(((

2013. máj. 13. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, igen, a Mohos se egy kedves alkat. Egyszerűen egy bunkó dokit fogtál ki.
2013. máj. 13. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, miért nem mondják meg. Ilyen a "szerencséd" úgy látszik. 12 hetesen a kisfiamnál már bepróbálkoztam, akkor engem is elhajtott, "Nem látom, örüljön, hogy egészséges!" címszóval.
2013. máj. 13. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!