Szfvárra uh-ra járó kismamik, akinek megmondta vagy hajlandó volt megnézni egyáltalán a doki a baba nemét, megírná hol járt és ki volt az orvos? Nővédelmi, ambulancia, sztk?
A fiamnál Dr. Deák Csaba mondta meg, 13 hetes voltam, azt mondta, 100%, hogy fiú. Megkérdezte előtte persze, hogy akarom-e tudni, milyen nemű lesz.
De 30 hetesen 4d ultrahangon is megmondta a Bácskai doktor.
Lányomnál sokáig nem tudták megmondani, mivel csak a Nővédelmibe jártam, az Auth doktorhoz, ő megmondta volna, csak nem látta:)
A 30 hetes ultrahangon az SZTK-ban mondták meg, egy nő volt az orvos, nem emlékszem a nevére. Nem is kértem, hogy mondja meg, megkérdezte, tudom-e a baba nemét, mondtam, hogy nem, de szeretném tudni, akkor mondta ő, hogy kislány:)
De szerintem bármelyik orvos megmondja, ha megkéred és lehet látni.
Deák dokit magánban mondod?
Az a baj hogy már voltunk 4-d más dolgok miatt (is) és már többet nem tudunk kiadni 12 ezer ft-ot.
Első két gyerekemet is itt szültem és engem ezzel még mindig elhajtott minden orvos akárhol jártam (sztk, nővédelmi stb.) mondván hogy nem ezt nézzük meg nem ez a lényeg, meg nem létszik (holott meg se nézte).
Mástól hallottam hogy hát neki megmondták itt nem fizetős uh-n is és ezért érdekelne hogy pontosan KI és HOL mert akkor kifejezetten oda kérnék időpontot a 18-20 hetes uhra (1-2 hét múlva esedékes).
Ráadásul akiknél jártam kb. úgy "förmedtek" rám mintha azt kérdeztem volna hogy hány szál haja van a babának holott szerintem ez nem egy olyan egetverő kérdés.
Én a 18 hetes ultrahangon az ambulancián voltam, a kórházban, engem pl. Auth doki küldött oda, mert azt mondta sokkal jobb a gép, mint a Nővédelmiben. Nem tudom kihez mentél a Nővédelmiben, de velem az Auth mindig normális volt.
Az ambulancián van 1-2 bunkó doki, pl. Vegera Attila, Rubliczky Levente, ők csak azokkal kedvesek, akik magánba is hozzájuk járnak, ha nem őket fogod ki, a többi doki tök normális. Én bent feküdtem terhesen kb. 2 hetet, úgyhogy sikerült kiismernem a dokikat:)
Eszembe jutott, hogy Dr. Szakács Szilvia, volt, aki 30 hetesen megmondta, hogy lányom lesz. Ő az új SZTK-ban rendel, de hozzá csak a 30 és 36 hetes ultrahangra lehet menni. Deák magánba mondta meg igen, de csak akkor voltam nála, mert szerettem volna egy sima ultrahangot dvd-n:), hozzá kaptam időpontot, a többi doki nagyon tele volt.
Egyébként a Blaskó doki, Csetényi doki, ifj. Orosz doki rendesek, szerintem ők megmondják, ha látják. Ha őket fogod ki:)
Na, meg a jobb gép miatt is ajánlom az ambulanciát, jobban látnak mindent, nagy LCD tévén látod te is a babát:)
Köszönöm nagyon kedves tőled hogy ennyire részletesen válaszoltál:) Ugye az ambulanciával (is) az a gond hogy futószalag, nagyon gyorsan lerendeznek mindenkit és sose lehet tudni aznap épp ki van, a nővédelmi csak ennyiből jobb hogy ott legalább tudod úgy kérni hogy kihez szeretnél időpontot (már ha van).
Egyébként nekem pont a lányommal volt a 30 hetes uh-n Szakács Szilvia az sztkban és annyit mondott hogy nem látszik, de nem is kereste igazándiból, mindegy lehet csak rossz napját fogtam ki.
Hát én nem tudom lányok, lehet én nem vagyok szimpi nekik pedig esküszöm udvariasan normálisan szépen kérem őket de engem ma is "elhajtott" etéren az ambulancián a Mohos ...
Pedig teljesen a lába közé nézett az uh épp alulról tehát ha ott megállítja akár láthattuk volna...:(((
Azt hiszem gyűjtögetek tovább és elmegyek 12 ezerért 4 dre inkább mert én ezt itt nem fogom megtudni:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!