Én voltam hibás vagy az orvos?
Az a helyzet, hogy a testvéreimet nevelem egy pár éve és még én is nagyon fiatal vagyok (huszonéves).
És az történt, hogy oltást kaptak.
Az egyik kislánynak az oltás utáni délután nagyon felment a láza (40 fokra!) Többször hütőfürdőztünk (3-szor) anyósom tanácsára, de a láza meg se moccant lefelé (lázcsillapítót is kapott, szájban oldódósat).
Mivel ez már órák óta ment és nem akartam belemenni így az éjszakába, este fél 8-kor átvittük a férjemmel a szomszéd utcába lévő gyerekügyeletre (szép lassan átsétáltunk).
Akkora lecseszést kaptunk az orvostól, hogy azt nem tettük zsebre. Hogy mi fenének viszem a gyereket oltási reakcióval én az ügyeletre, az ügyelet nem arra való. Injekciót kapott. Ha ez érdekes: az ügyeleten senki sem volt.
Rosszul cselekedtünk? (csak okulni szeretnénk az esetből). Ti mit tettetek volna?
(Az iker tesója egyáltalán nem volt lázas, még csak hőemelkedése se volt.)
az orvos volt a hülye, engem is lecseszett múltkor, hogy a betegségem nem sürgősségire való (ehhez képest mégis kellett antibiotikumot és még 2 féle gyógyszert írnia)
néhány dokinak egyszerűen nincs kedve dolgozni, sajnos ez van
peregjen le rólad, én is elvittem volna az ügyeletre a leírtak alapján
mégis mit tehettél volna még? Megvolt a hűtőfürdő, a lázcsillapító adása és így sem mozdult a láza. Valami varázsigét kellett volna a feje felett mantrázni a doki szerint? Nem, neki kell ilyenkor segítenie, hiszen ezt tanulta éveken keresztül.
Az orvos volt a hülye. Te ismered a gyerekeket, ha bármilyen kétely merül fel benned bármivel kapcsolatban, neked van igazad. Ha hülyeséget kérdezel, akkor is. Hidd el nekem. Senki véleménye nem számít, csak a te megérzéseid. Elmehet a doki a fenébe.
Finoman is lehet közölni, hogy ez csak oltási reakció volt és máskor mit tegyél ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!