Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én voltam hibás vagy az orvos?

Én voltam hibás vagy az orvos?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a testvéreimet nevelem egy pár éve és még én is nagyon fiatal vagyok (huszonéves).

És az történt, hogy oltást kaptak.

Az egyik kislánynak az oltás utáni délután nagyon felment a láza (40 fokra!) Többször hütőfürdőztünk (3-szor) anyósom tanácsára, de a láza meg se moccant lefelé (lázcsillapítót is kapott, szájban oldódósat).

Mivel ez már órák óta ment és nem akartam belemenni így az éjszakába, este fél 8-kor átvittük a férjemmel a szomszéd utcába lévő gyerekügyeletre (szép lassan átsétáltunk).

Akkora lecseszést kaptunk az orvostól, hogy azt nem tettük zsebre. Hogy mi fenének viszem a gyereket oltási reakcióval én az ügyeletre, az ügyelet nem arra való. Injekciót kapott. Ha ez érdekes: az ügyeleten senki sem volt.

Rosszul cselekedtünk? (csak okulni szeretnénk az esetből). Ti mit tettetek volna?

(Az iker tesója egyáltalán nem volt lázas, még csak hőemelkedése se volt.)

2013. ápr. 4. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

az orvos volt a hülye, engem is lecseszett múltkor, hogy a betegségem nem sürgősségire való (ehhez képest mégis kellett antibiotikumot és még 2 féle gyógyszert írnia)

néhány dokinak egyszerűen nincs kedve dolgozni, sajnos ez van

peregjen le rólad, én is elvittem volna az ügyeletre a leírtak alapján

mégis mit tehettél volna még? Megvolt a hűtőfürdő, a lázcsillapító adása és így sem mozdult a láza. Valami varázsigét kellett volna a feje felett mantrázni a doki szerint? Nem, neki kell ilyenkor segítenie, hiszen ezt tanulta éveken keresztül.

2013. ápr. 4. 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos volt a hülye. Te ismered a gyerekeket, ha bármilyen kétely merül fel benned bármivel kapcsolatban, neked van igazad. Ha hülyeséget kérdezel, akkor is. Hidd el nekem. Senki véleménye nem számít, csak a te megérzéseid. Elmehet a doki a fenébe.

Finoman is lehet közölni, hogy ez csak oltási reakció volt és máskor mit tegyél ilyen esetben.

2013. ápr. 4. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
MÉG JÓ hogy elviszed a gyereked 40 fokos lázzal!!! jól tetted a doki volt a ...
2013. ápr. 4. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!