Foghúzásom lesz, miután kiderült hogy a fogkő alatt van 1 elég hibás, már menthetetlen fogam. Kérdésem. Elvileg a szentkirályiba küldenek majd el?
huhh. ez nagyon megnyugtató :)
hát én évekig nem jártam fogorvoshoz, ha mentem is aztmondták minden jóóóó...
most elmentem 21éves fejjel orvoshoz, közölte hogy van vagy 5 lyukas fogam amiböl párat megcsinált, ezen kívűl fogkövet leszedi. ma leszedte a fogkövet, és közölte hogy +2 lyukas fogam van,és hátul asszem leghátul bal alsó az már menthetetlen,húzni kell majd. ( gondolom elöbb rendbe rakja a számat, és a végén a foghúzás. akkor nem kell félnek hála Istennek :) az utána lévö fájdalmakról gyógyuulásról is tudsz mondani vlmit? :) magyon sokáig fáj utána?
Szia! Nekem volt olyan foghúzásom amit meg sem éreztem, volt olyan ahol viszont darabokba jött ki nagyon és az kellemetlen volt! Nem fájdalmas volt, csak ahogy ropogott, meg feszítették nagyon zavart és úgy éreztem sosem lesz kész!
Az egyik bölcsességfogamat nekem is a Szentkirályiban húzták ki, bár nekem éjszakai rendelésen! Olyan fájdalmam volt előtte, hogy megkönnyebbülés volt! :)
Nyugi, hamar túl leszel rajta! Ha nincs begyulladva tényleg nem fog fájni!
Ha nem fáj a fog, akkor foghúzásnál sem fog szerintem fájni! Hatni fog az érzéstelenítő, így tényleg csak feszítést fogsz érezni! A szentkirályi az ingyenes igen! Bár még nappali rendelésen nem voltam, de úgy tudom az sem kerül pénzbe!
Foghúzás után érezhetsz egy kis fájdalmat, de fájdalomcsillapítóval elmúlik. Tejeset majd nem ehetsz pár napig. Nem piszkálhatod majd a sebet, nem szívogathatod. Ki fog ott alakulni egy vérdugó ami a gyógyulás jele, szóval majd azt se piszkáld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!