Giraffe Sh-618? Kérek mindenkit ajánljon babakocsit nekem?
Nekem 689es van. Nagyon szeretem. A hordozója nagyon gyengének tűnt, azt nem vettük meg, ugyanolyan van a 618hoz is. A mózes is egyforma. Nekem se volt szempont a dönthető háttámla (szerintem funkciótlan, mert csak lecsúszik tőle a baba, ha meg már ülni akar, úgyis a sportrészt használjuk). Én szeretem. Autóba nem köthető, mert nem műanyagból van. Ez is nagyon könnyen irányítható, még fél kézzel is.
Ford fiestánk van, éppenhogy elfér összecsukva a csomagtartóban, de nem foglal sok helyet. Egyébként nagyon könnyen összecsukható, volt amivel szabályosan harcoltam az üzletben. Ha van rá lehetőséged, akkor próbáld ki mindenképp egy boltban vásárlás előtt a végső döntésedet!
A 689 egyetlen hátrányának a megfordított állapotban használt sportrészhez nem csatlakoztatható kiesésgátló karfát tudnám mondani. De ez a 618nál megoldott. Ha tetszik, akkor én tudom ajánlani neked. Ár-éték arányban mindenképp 5*.
Nekem ez a kedvenc :)
Bebetto Solaris [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!