Mi a véleményed? Újszülött babának kétfunkciós babakocsit (textil mózessel), vagy többfunkciós (merev mózessel) babakocsit vennél?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 16:35
1/5 anonim válasza:
Hàt én 3 in 1 babakocsit veszek és merevmózesest!
2/5 anonim válasza:
Nekünk kétfunkciós babakocsi van, textil mózessel. Az elsődleges ok, amiért ilyet vettünk az volt, hogy hordozót kaptunk kölcsön. Tulajdonképpen megszerettük, sokkal jobban lehet pakolni a kocsi csomagtartójába, mert ez a mózes sokkal kisebb helyet foglal, mint a merev. Szintén jó volt az első pár hétben, a mózest (kupola nélkül) beletettük a kiságyába és abban aludt éjszaka, így kuckósabb volt neki, mint az akkor még hatalmasnak tűnő ágy. Ami alkalmanként mondjuk nem annyira praktikus az az, hogy ha esetleg kocsival megyünk valahova, ahol csak rövid ideig vagyunk, de kell a babakocsi, akkor nem tudom pikk-pakk rárögzíteni a vázra a hordozót, hanem a hordozóból át kell pakolni a babát a mózesbe. Télen pl. emiatt mentünk inkább 2 bevásárló kocsival hipermarketbe, egyikben volt a hordozóban a gyerek, másikba vásároltunk, mert nem akartam a hideg parkolóban átpakolgatni. Mondjuk minket ez nem kifejezetten zavar(t), de azért gondoltam kontraként leírom.
3/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen évszakban születik a baba.
Ha őszi-téli baba, akkor a merevfalút ajánlanám, mert kicsivel nagyobb, így is hamarabb ki fogja nőni a mózest a sok ruha miatt.
A puhafalút tavaszi nyárinak ajánlom, mert hamar át lehet tenni a sportba, ha az kellőképpen vízszintesig dönthető.
Vannak olyan merevfalú mózesek, amik autóba is beköthetők, így még kényelmesebben utazhat a poronty, ha sokat és hosszú távra utaztok.
4/5 anonim válasza:
Nekünk többfunkciós van merev mózessel. Augusztus elején született a babánk. Most 8 hónapos, még ma is a mózesben volt, simán elfért benne most is, akár bundazsákkal együtt, pedig 72 cm. Most tervezem, hogy lecseréljük a sport részre. (Nem egyforma a mózesek mérete, sokan panaszkodnak, hogy a 3-4 hónapos babájuk már nem fér bele, pedig nekik még igenis a teljesen vízszintes mózesben a helyük.)
5/5 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, utolsó válaszadó, hogy milyen fajta a babakocsitok?
Egyébként nekünk kora nyári baba lesz!
2013. ápr. 13. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!