Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hauck Viper Trio Többfunkciós...

Hauck Viper Trio Többfunkciós babakocsit használ valaki?

Figyelt kérdés
Ezt a fajta babakocsit néztem ki, szeretnék róla olvasni jó és rossz tapasztalatokat. Köszönöm előre is!
2012. júl. 24. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem csak sima viper-em van, de nagyon szeretem. 21 hós a lányom, 5-6 hós kora óta használjuk. Szeretem a nagy kerekeit, kényelmes tolni, kényelmes a babának is.

Hátránya: nem túl kicsi összecsukva, maga az egész sem könnyű, nincs hozzá lábzsák, szóval téli újszülött babának ez a megoldás nem igazán jó, bár a triohoz van a mózesrész, az jó, ha téli újszülötted lesz. Mire tél lett, az én lányom már nagyobb volt, nem igazán kellett a lábzsák, szóval nekem nem hiányzott.

2012. júl. 24. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Pont téli baba lesz :) De a mózes akkor elvileg jó lesz, remélem, és ahogy láttam, lábzsákot meg lehet hozzá venni :)
2012. júl. 24. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

1.

Ha téli baba lesz, akkor jó lesz a mózes. Mire kitavaszodik, már elég lesz a sima ülőrész is. Aztán mire újra tél lesz, már nem is igazán szükséges a lábzsák (addigra már csizma+overáll elég lesz -- kivéve, ha még 1 éves kora felett is alszik a babakocsiban).

Én szeretem ezt a kocsit, de azt nem tudom, hogy ez a csatolgatós része milyen lehet. Hátha olyantól is kapsz választ, akinek ilyen trioja van.

2012. júl. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!