Segítség. Szept-ben jön a baba, és fogalmam nincs milyen babakocsit vegyek, rengeteget láttam már, de nem tudom melyik praktikus nekem, ami mindenképp többfunkciós, és persze a babámnak is?
Át kell gondolnod pár szempontot.
- városban kisebb ekrekű babakocsi is jó, ám legyen könnyű a járgány, ha lépcsőznöd, tömegközlekedned kell.
- vidéken jobb a nagykerekű kocsi, nem akad bele a hepehupákba
- fogod-e autóba ki-/bepakolni, mert akkor ellenőrizni kell, befér-e, itt is szempont a könnyűség
- mindenképp vízszintesre dönthető legyen a támlája, újszülöttet csak így szabad tologatni
- mivel őszi/téli baba lesz, jó ha adnak hozzá lábzsákot
- hasznos, ha átfordítható a tolókar, én emiatt sokat szenvedtem :(
Na ezeket gondold át, és talán könnyebben tudsz választani :)
Graco QUATTRO TOUR babakocsim van. Imádom!! Hordozó adapterrel, mózes, átfordítható kupola van hozzá, meg téli lábzsák, ami -tapasztalat- nagyon jó. Praktikus, könnyen kezelhető. Nincs problémám a súlyával, a régi babakocsim -nagylányomé- sokkal nehezebb volt.
Most 100e újan a brendonban.
Szia!
Én 115 e.-t vettem Cam babakocsit Kenguruba.Nagyon megvagyok elégedve vele.Nagy mózeskosara van, amit 4 pontban tudod állítani és szinte ülni is tud benne a baba.A hordozója kocsi ülésnek is szolgál és ebben etetem is.A sport kocsirészét is úgy állítod, ahogy akarod.Ráadásul szinte minden részét feltudod használni a baba növekedése során.Csak leszeded az egyik részét és rápattintod a másikra.Lábvédő, napfényvédő,esővédő is van hozzá.Én külön-külön akartam megvenni, de többe került volna ha külön vettem volna az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!