Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék jó minőségű textíl...

Hol tudnék jó minőségű textíl pelenkát venni Budapesten méterre?

Figyelt kérdés

Érdekelne nem az a szita hanem jó minőségű textíl anyag pelusnak én szeretném beszegni őket a picinek.aki tud jó helyet budapesten ahol méterre adnak írjon légyszi..ill ha tud árat is azt megköszönném!

Köszi!

2013. jan. 4. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Szoktam varrni, ezért járok a városban méteráruban egész gyakran, de konkrétan pelenka anyagot még nem láttam.

Én helyette flanelt javasolnék, az is pamut, a vastagsága, szövése is hasonló, csak puhább a felülete. Aranyos mintásakat is lehet kapni belőle. 1000 Ft körül reális az ára. (más anyagot is ki lehet próbálni, az a lényeg, hogy 100% pamut legyen)

2013. jan. 5. 08:05
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ez eszembe se jutott..de majd nézek akkor mintás anyagot:-)

hátha kapok valami kislánynak való mintásat.

Köszi!

2013. jan. 5. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:
www.olcsometeraru.hu
2016. júl. 12. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!