Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt velünk?...

Miért csinálja ezt velünk? Amióta megvan a baba szó szerint megbolondult?

Figyelt kérdés
Fiatalon szültem. Olyan helyzetbe kerültünk,h anyám velünk él. Jól megvoltunk..mostanában viszont a férjem megőrít. Ha olyanja van húzgálja a száját,nem szól,sőt még a babát sem tudjuk rábízni egy órára sem,mert ő "nem bír vele" 8hónapos amúgy. Pedig ő akart minden áron gyermeket! Persze én is akartam imádom is 1000* fontosabb nekem mint a párom! De nem bírom már elviselni. Most pl. 2napja nem szól hozzánk. Ha kérdem,h mi baj,akk semmi ez a válasz. Elegem van belőle! Ti mit csinálnátok? Néha már azt gondolom jobb lenne külön!
2013. máj. 12. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem bír vele?? Az ő gyermeke is és azért már nem olyan pici baba, hogy ne tudjon mit kezdeni vele. (Újszülöttekkel általában a férfiak nem nagyon tudnak mit kezdeni, de egy 8 hónapos már nem olyan csepp). Nem szól hozzátok?! Ez elég gyerekes viselkedés, ha problémája van, akkor mondja meg. Beszéljétek meg. Nem faggatod, nem próbálsz ilyenkor kicsit rámenősebb lenni vele, hogy márpedig mondja meg, ha problémája van, mert csak úgy tudjátok megoldani?

A másik: én elhiszem, hogy a gyermeked mindennél fontosabb és imádod és ez így van rendjén. De ha 1000X fontosabb, mint a párod, akkor ne csodálkozz rajta, hogy baja van, valószínűleg érzi ezt és elhanyagoltan érzi magát. Ne csak anya legyél, hanem feleség is és nő. Ez elcsépelt frázis, de igaz. Foglalkozz a férjeddel, ne az legyen, hogy meg lett a baba és most már számodra megszűnt a férjed létezni. Azt tanácsolom, hogy állj a sarkadra, ilyenkor csak az őszinte beszéd segít. Ha a férjed duzzog, mond a szemébe, hogy iszonyat gyerekes és nyissa ki a száját, mondja el mi a baja. (Ha kellőképpen intelligens, akkor az agyához kap). Mindketten hibásak vagytok, az ilyen helyzet kialakulásához két ember kell. Addig ne hagyd békén, amíg nem nyílik meg vagy rossz vége lesz. Egyébként előtte sosem viselkedett így?

2013. máj. 12. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe, hogy féltékeny lehet a babára, talán ezért nem is akar vele foglalkozni (előfordul férfiaknál)...
2013. máj. 12. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy menjen el ha nem akarja megmondani mi baja. lelkileg zsarol. velem ezt nem tehetné meg, mert egy gyerek bőven elég egyszerre, nem kell kettő. Nem viselkedik felnőtt emberként, márpedig egy felnőtthöz mentél hozzá nem pedig két gyereket szültél.
2013. máj. 12. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:
foglalkozok vele , megadok neki mindent nem úgy álok hozzá,ahogy ő hozzánk! Ezért sem értem. Igen előfordult régebben is de mostanában gyakrabban! Jó igaz,h nem úgy álunk anyagilag,meg saját házunk nincs ezért is lehet ilyen,de akkor sem megoldás az amit művel! Annyira apa akart lenni,megkapta,foglalkozik vele HA épp van kedve. Meg mi az,h ő nincs ott fürdetésnék mert fáradt..meg ha nem akar enni a gyermek akkor káromkodik és bemegy,meg mondja,h miért nem tud ellenni magának..hát basszus! Nem is tudom őket egyedül hagyni mert egyszerüen nincs el vele a kislány sem. De nem mindig ilyen a párom,néha meg tök jól eljátszik vele.És pont ez a fura,h amikor megszületett többet foglalkozott vele. Úgyértem,pelenkázta,babusgatta...most meg ,h nagyobb "nem bíz vele" egyedül
2013. máj. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!