Mi van most? Egyre többször olvastam a napokban, hogy nem jött meg napok óta és negatív a teszt. Mindenkinek megbolondult a ciklusa, vagy sok baba van kilátásban?
Szia!
Jó lenne,ha ennyi baba lenne kilátásban,de lehet ez az időjárás megtréfálja a menzesz időpontját!
Sztem azért is tűnik soknak mert akinek normális időben megjön, vagy nem jön meg de egyből tesztel és baba van, az nem tezs fel kérdést itt általában:))
Illetve akinek minden oké és nem minden gondolatát a készülő baba tölti ki, az szintén nem kérdez ilyesmit h 3 napja késik de negativ a tesztem most mi van...
Amúgy meg átérezm nem piszkálódásból mondom:) én is 10 hónapig mindenfélét bevetettem már h jöjjön a baba:)
Nekem is késett 9 napot, de ma reggelre megjött! Ilyen még soha nem volt, hogy késett volna, ráadául ennyit!
Nem tudom mi van, hogy ilyen sokunkal játszik a "természt" !
Reménykedjünk a sikeres következő hónapban....
sztem csak késik. bocsi..
ebben a melegben tréfál a szervezet. nekem is 34 napos lett már 2 honapja pedig amugy 27 szokott lenni
Én is csatlakozom. Nekem négy napja késik és tegnap volt egy negatív tesztem. Fogalmam sincs, hogy mi történik, ugyanis nekem mindig nagyon pontos 28 napos menstruációm volt, egy kivétellel sohasem késett: akkor voltam terhes az első gyermekünkkel.
Most én már tutira vettem, hogy van baba, ha késik, de megdöbbentem, hogy negatív a teszt, anno a fiammal a késés napján egyből teszteltem, ráadásul délután és pozitív volt.
Még az időjárásra sem foghatom a késést, ugyanis én nem Magyarországon élek, itt nincs kánikula, se hideg, ugyanolyan egyhangú az idő, mint általában.
Mikor teszteltek újra?
Én szerintem kedden, vagy szerdán, ha addig sem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!