Szerintetek baba, pozitív teszt. Ilyet még nem láttam?
Szeptember 10-én volt mensim.Szeretnénk a párommal babát, ezért 2 hónapja szedem az elevitet is. 2 hete volt egy barna,véres ici pici valami ami kijött belőlem, utána elkezdett fájni mensi szerűen a hasam és egyre több tünet jelentkezett. Most szerdán kellett volna megjönnie (32 napos ciklus), de csak folyásom van. 2 napja még negatív volt a teszt. Most meg ilyen furcsa lett reggel. Nem értem.
Nem lógattad bele véletlenül jobban a pohárba, mint ahol a vonal jelzi ?
Amúgy szerintem ez egy egyszerűen érvénytelen teszt, a helyedben csinálnék egy másikat.
Ha jól emlékszem a tájékoztatóján is rajta van, hogy ilyen esetben érvénytelen sajnos :(.
Szia! Nekem is hasonló volt a problémám ezzel a teszttel! Csak nekem fordítva! Nekem a "maxos" oldalon a műanyag alatt volt a másik csík, de arról kiderült, hogy csak a ragasztó színeződött el! Na már most a Tiednél szerintem az a helyzet, hogy ez egy nagy POZITÍV++++++++ Csak elcsúszva ragasztották be a lakmuszpapírt!! DE mindenképp csinálj másik tesztet, és kérlek írd meg, hogy babás vagy-e??
remélem pozitív lesz! :)
köszönöm :) hát a másikat 2 napja csináltam meg. De elmegyek és veszek tesztet.
Az nem lesz baj ha híg a vizeletem? mivel nagyon sűrűn kell járnom wc-re :S
Én az első terhességi tesztemet éjszaka fél 12 kor csináltam meg. Halványan, de látszott!
Reggelre olyan pozitív volt, hogy arra még azt se lehetett mondani, hogy kétesélyes :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!