Pozitív terhességi tesztet okozhat ESTROKAD hüvelykrém? Múlt hónapban ezt használtam, és tegnap este a tesztem pozitív lett. BABA vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 15:09
1/8 anonim válasza:
Mi köze van a hüvelykrémnek a HCG hormonhoz???? Ne röhögtess már!!! :))))
Baba van a dologban, gratulálok!!!! :)
2/8 anonim válasza:
Biztos nem a hüvelykrémtől estél teherbe :)) Tuti baba, gratulálok :))
4/8 A kérdező kommentje:
Jaj lányok nem a hüvelykrémtől gondoltam a terhességet.:-)) Csak,hogy van-e benne esetleg olyan szer ami okozhat pozitív tesztet babán kívül.
2011. máj. 10. 15:37
6/8 Manka68 válasza:
Csak és kizárólag a HCG okoz pozi tesztet. Azt pedig nem lehet minden sarki boltban beszerezni... :-)
Gratulálok Kismama! :-)
7/8 A kérdező kommentje:
A teszten rajta van,hogy pl egyes étrend kiegészítő is ad pozitív eredményt.
2011. máj. 10. 18:17
8/8 anonim válasza:
Tudom már elavult a kérdés...de én most használok Estrokád krémet, mert én is hallottam, hogy segíti a teherbeesést, ismerős 10 év sikertelen próbálkozás után ezt használta és terhes is lett. valami hormontartalma van ami elősegíti a fogantatást, én is most használom kíváncsi vagyok, mert mi is 3 éve próbálkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!