Lassan erősödnek a terhességi tesztjeim, be vagyok tojva, szerintetek?
Sziasztok!
4 napja késik a vérzésem, peteérés (pozitív ovuteszt) után 1 nappal voltunk együtt a férjemmel, később nem foganhatott a terhesség egyéb okok :) miatt. Az együttlét után 11 nappal teszteltem először, akkor a one step mintha csak szellemcsíkos lett volna, 13. napon már nagyon halványan, de pozitív, a 14. napon, vagyis a nemvárt napján az x-epil szintén elég halványan, de egyértelműen pozitív. Idáig nem is lenne gondom, lányommal is így kezdtem, de rá 3 napra (tegnap) az x-epil nem sokat erősödött, csak szinte azonnal kijött a halvány csík. Ma a patikában clearblue-t és gábrielt kaptam, mindkettőt első vizelettel csináltam, a clearblue rögtön pozitív lett (de a tesztcsík itt is egy halvány árnyalattal világosabb, mint a kontroll), a kazettás gábrielen is szinte rögtön kijött a pozi, de az is érezhetően halványabb, mint a kontroll. A lányommal ennyi késésnél vastagon pozitív (legalább ugyannyira erős teszcsíkos)volt minden tesztem, pedig ugyanannyi idő telt el a fogamzás és a tesztelés között.
Koraterhes tüneteim ugyan vannak ("mindjárt megjön", sokat pisilek, ma már émelygek is), de akkor is, ezek semmit sem jelentenek a jövőre tekintettel...Most be vagyok tojva, hogy ugyan elindult valami, de jobb esetben vetélés, rosszabb esetben missed ab lesz... Szép kilátások...
Valaki valami biztatót esetleg tud mondani?
ugyan ne aggódj!!!minden rendben lesz. nem is értem mirt csináltál ennyi tesztet?:)
nekem a nemvárt napján lett egy igen halvány tesztem, rá 2 napra erősödött ugyan de még mindig nagyon halvány volt a tesztcsikhoz képest. ennél többet nem is cisnáltam. 5hetesen elmenten dokihoz, uh-on egyértelműen ott volt a petezsák, 7hetesen meg már szivhang is volt.azótamár 23hets vagyok, szintén 2ik babával.
ne stresszeld tul, ott van az a babóca:)
szerintem kár volt ennyi tesztet ellőni. Elég lett volna egy, esetleg kettő. Olyan sok dolog befolyásolhatja az eredményt. Pl.: mennyit iszol előtte, mikor pisilsz utoljára, milyen fajta, minőségű a teszt, stb.
A pozitív teszt, az pozitív teszt. A többin meg kár agyalni.
Szia!
Igazából jó lett volna, ha mindig ugyanolyan tesztet használtál volna. De nem lényeg, mert mint írod azonnal megjelenik a csík, mi eleve azt jelzi, hogy erős a HCG koncentrációd. A kontroll vonal lehet erősebb, mint a teszt vonal. Nem jelent semmit.Akár amiatt is lehet, hogy több folyadékot fogyasztottál, így hígabb mintát tudsz adni.
Ne izgulj és kergesd el a rossz gondolatokat. Én is átestem már missed ab-on, rettegtem a 14. hétig, remegő lábbal és összeszorult torokkal mentem UH-ra, pedig éreztem és érzem, hogy most minden rendben lesz. Amióta "bejelentkezett" és rugdos, azóta persze nyugodtabb vagyok.
Szia!
Nekem se látták a 6 hetes babámat, csak rá két napra mikor a sürgösségin kötöttünk ki, sajnos onnantól végig véreztem és a 22 héten a menybe ment a kislányunk.
Drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen a terhesség alatt és után is.
Nekem is voltak jelek, nővérem szerint csak annyira akarom, hogy beképzelem, de téved, én tudom :)
Drukkolj nekünk is, mert letelt a 6 hónap, próbálkoztunk, de nem merem elkiabálni :)))
De sejtek valamit :)))
Minden jót nektek.
Sziasztok, bejelentkezem, mivel ki nem állhatom, ha valaki nem számol be a "végén", mi lett vele.
Sajnos missed ab lett, 9 hetes koráig nagyon igyekezett növekedni a kis pöttyünk, de sajnos nem sikerült tovább erősödnie, mindez ráadásul tegnap derült ki, 11 hetesen, ma jöttem haza a kórházból. A gyönyörű, okos másfél éves kislányom tartja bennem a lelket, és az, hogy 3 hónap múlva lehet próbálkozni, úgy tűnik valóban nem volt elég erős embriónk.
Hát, ez van, köszönöm mindenkinek a biztatást itt és magánban is, akkor sokat jelentett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!