Lehetséges hogy a terhességi teszt az LH-t mutassa? Csak azért kérdezem mert One step Vaterán vásárolt 10-es érzékenységű tesztjeim vannak, és ma reggel negatív volt a tesztem, most meg pozitív a másik ugyanilyen tesztem. Nem értem?
igen. fordítva is működik a dolog. legalábbis pár helyen olvastam. esetleg raknál föl róla képet?
mikor csináltad, hányadik napon vagy?
ha most nem jött össze, esküszöm következő hónapban kipróbálom. hogy fény derüljön az igazságra :)
első voltam
na jó:) de írd meg valahogy:)
(de kívánom mindhármunknak, inkább jöjjön össze:) )
második
Sziasztok!
En kiprobaltam mult honapban, amikor az ovu tesztem erosen pozi volt, de nekem a hcg teszt teljesen negativ lett. Aztan sikerult a babo, es kiprobaltam forditva is, es az lh teszt meg nagyon erosen pozitiv, meg most is.
7+4h km
Lehetséges!
Nekem 3 hónapja pozitívak a terhességi tesztjeim a ciklusom 28 napja körül. Persze azt gondoltam, hogy terhes vagyok, így elmentem dokihoz amikor a 36. napon mégis megjött, azt gondolta, hogy korai vetélésem volt. Következő hónapban ugyanígy jártam, elmentem egy másik dokihoz, aki szerint magas az LH szintem ezt mutatja a teszt. Harmadik hónapban egy harmadik dokihoz mentem Sztk rendelésre, hogy nézessen hcg-t. Sajnos nem csinálnak hcg vizsgálatot abban az intézményben, de ő is azt mondta, hogy biztosan a magas LH szintem csinálja a pozitív teszteket. Ráadásul ez nem is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!