Tegnap kellett volna megjönnie, de még nem jött, ma reggel csináltam tesztet, negatív lett, akkor nem vagyok terhes?
várj 1-2 napot:)
am jelek vannak?hányinger stb?
nem nincs semmi.
nem érzem sem a menzis tüneteket se semmi mást.
reménykedem,hogy megjön,de ha nem akkor örülni fogok a babának csak picit rosszkor jönne:S
köszönöm a választ mindenkinek.
szorítok nektek,majd írjatok,hogy mi a helyzet.
nálam eddig még semmi változás.
holnap reggel tesztelek megint.
teszteltem,ez is negatív lett.
veletek mi a helyzet?
Reggel barnáztam: egy kis barna rózsaszínes folyás volt a tisztaságin teljesen azt hittem meg fog jönni de azóta a reggeli barnázás teljesen elmúlt. folyás azóta semmi. nekem ilyen sose szokott lenni mindig időben jön meg és ha megjön akkor folyik mint ha kinyitnák a csapot az első naptól a 4 napig majd 5-6.nap barna maszatolás és vége. Nekünk ez a 3. babánk lenne ha sikerülne, de egyik terhességemnél sem volt ilyen.
mindkét terhességemnél elmaradt a menzeszem és már aznap vagy másnap pozitívot teszteltem most meg fogalmam sincs mi van ha ,ma nem jön meg holnap elmegyek a nőgyógyászatra nézzék meg mi van velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!