Elvannak záródva a petevezetékeim, mégis terhes vagyok? Múlthéten kedden kellett volna megjönnie, és ma csináltam tesztet. Pozitív lett.
Én is gratulálok!Sose hallottam még ilyet!
Holnap írj.
Szia!
Gratulálok! Holnap mindenképp tesztelj megint és írd meg mi lett!
Ha valóban az is pozitív, keresd meg az orvosod, nehogy véletlen méhen kívüli terhesség legyen!
VAN REMÉNY! Lombik elötti hónapban, elzáródott petevezetökkel és sikerült!
Tényleg csak gratulálni tudok!
Én is nagyon szorítok Nektek! Valószínű mégsem teljesen záródott a petevezeték szerencsére!Nekem is azt mondták, hogy 50%, hogy lesz babám.Erre 2 hónap múlva várandós lettem.Most 2 éves nagyfiú.Vannak még csodák!
Várjuk a jó híreket!:)
Nagyon szépen köszönöm!:)
6. éve várjuk már a csodát. Miután 2 csíkos lett, 1 óráig csak bőgtem:)
A hsg papíromon az szerepelt, hogy a bal oldali petevezető nagy nyomásra megnyílt, a másik teljesen zárt. Májusban volt egy laparotómia műtétem, mert úgy volt hogy ki kell venni őket. De nem vették ki, mert se begyulladva nincs, sem pedig tele folyadékkal. Én arra gondolok, hogy a műtét során szerintem ahogy megbolygatták történhetett valami. Holnap reggel megcsinálom a tesztet, és utána irány a nődoki:)
Nagyon együtt érzek Veled/Veletek!
Mi is több mint négy évet vártunk, hogy babánk lehessen.
HSG után kiderült az egyik petevezetékem teljesen el van záródva a másikat nagyon nehezen de sikerült átjárhatóvá tenni... következő hónapban terhes lettem... most a szobájában alszik a 7 hónapos kislányunk!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!