Elvannak záródva a petevezetékeim, mégis terhes vagyok? Múlthéten kedden kellett volna megjönnie, és ma csináltam tesztet. Pozitív lett.
Nagyon szépen köszönöm!!!!! És nem gondolok semmi rosszra!!
Kedves utolsó! Ha nem velem történt volna meg, el sem hinném. A hsg papíromon az van, hogy a bal oldali petevezetőt nagy nyomásra megnyílt, a jobb átjárhatatlan. Májusban műtöttek, mert úgy volt hogy ki kell venni őket. 1,5 hete voltunk a meddőségi központba, és ott azt mondták hogy ha megjön telefonálni kell időpontért és elkezdjük a sárgatest hormon pótlást, mert az is alacsonyabb egy picit. Várom, várom, várom, semmi. Csináltam egy tesztet, és láss csodát, pozitív!:)
Nagyon furcsa a női test!
Még egyszer köszönöm szépen a biztatást, és hogy velem együtt izgultatok! Én is sok szerencsét, és boldogságot kívánok mindenkinek:)
Szia.
Szerintem mindenképpen keress egy orvost, aki megvizsál ultrahanggal. Mert nagyon soká van az a szeptember 5. Meg ha barnázol, valószínü, hogy duphastont kell majd szedj. Azt meg csak nödoki ír fel. Meg addigra már min 10 hetes leszel és a vizsgálatok? Nem tudom, hová mehetnél, melyik korházba, de kell egy vizsgálat mindkettötök érdekében.
Hülye az a doki, h még egy ultrahangot sem csinált, mert ha még nem bizonyították a terhességed ultrahanggal, akkor nem mehetsz védönöhöz, illetve mi van, ha méhen kívüli?
Kérlek, menj addig orvos után, mig meg nem vizsgálnak uh-gal, és esetleg az a gyógyszer sem ártana. Én a gyógyszer mellett barnáztam, de természetesen minden szervezet más. De jobb félni, mint megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!