Elvannak záródva a petevezetékeim, mégis terhes vagyok? Múlthéten kedden kellett volna megjönnie, és ma csináltam tesztet. Pozitív lett.
Figyelt kérdés
Kezdtük volna már a lombik programot, ha meg jön a mostani menstruációm, de nem jött meg. A teszt pozitív lett. Létezik ilyen? Vagy a teszt rossz? Holnap csinálok egy másikat reggel. Hallottatok már ilyenről?2011. aug. 11. 18:04
61/62 anonim válasza:
Tök jó!!! El tudod már hinni?? :))
Én a másik sztk-s "eset" vagyok.
Én is betöltöttem a 7. hetet szombaton. Én itthon fekszem,mert volt egy kis ver meg barna. utrot szedek.
Te hogy vagy?
Én folyton éhes vagyok :) és közben nem bírok enni :(
Pénteken megyek vissza Stenczerhez. Írj majd mi volt a dokinál.
62/62 A kérdező kommentje:
Még mindig hihetetlen!! Én is szedek utrot. Én már nem vagyok annyira éhes, de én is sokat voltam az.Eddig 5 kilót híztam, és kész voltam ettől:)De nem számít.
Ma voltam ultrahangon, és már van szívhang. 7 mm a mi kis mazsolánk:)
Nálad mi újság?
2011. aug. 29. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!