Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, miért vágatjátok...

Anyukák, miért vágatjátok kicsire a hajatokat?

Figyelt kérdés

Rengeteg anyukán látom,hogy amint megszületik a kicsi,a szép,hosszú haját rövidre vágatja.

Oké,praktikusabb,gyerek nem tudja tépni,de nem lenne elég összefogni?Legtöbbet elcsúnyítja a rövid haj.

Férfiak nagy része a hosszú hajért van oda,nem egytől hallottam már,hogy olyan kár a felesége gyönyörű hosszú hajáért...

2013. máj. 9. 12:00
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Szeretne ő rövid hajjal is,nem erről van szó,de azért nem mindegy hogy betegség miatt akár az egész is kihullik,vagy csak nincs kedvem foglalkozni vele.

Ahogy nekem se lenne mindegy hogy mondjuk ő 30 kilót azért hízik,mert zabál és lusta mozogni,vagy a pajzsmirigye nem működik jól.Előbbi esetben cseszegetném,hájjal kevésbé vonzódnék hozzá,utóbbi esetben aggódnék és nem a kinézete érdekelne.

2013. máj. 9. 14:28
 42/44 anonim ***** válasza:
69%
A 30-as válasz nagyon tetszett! Benne van a lényeg! Elég szomorú, hogy valaki a 21. században úgy gondolkodik, hogy a nőiesség szimbóluma a hosszú haj. Hát képzeld el, hogy én rövid hajú vagyok, és imádják a pasik!!! Hosszú, vékony nyakam van, kerek a fejformám, és nagyon jól áll még szerintem is ez a szélfútta, kócos forma rövid haj. A hosszú mindig csak össze volt kötve. Akkor meg mi értelme? Én még nem vagyok édesanya, sőt párom sincs, de most is úgy gondolom, miért ne változtathatna egy anyuka is? Miért ne újíthatna? Pont ez jelenti azt, hogy nem hanyagolja el magát. Nem is értem, honnan ez az összefüggés:hajvágás=elhanyagolás. Pont az ellenkezője! Újít, változtat, felfrissíti a külsejét. Biztosan nem egyszerű az a kilenc hónap, jól jön utána egy ilyen jellegű felüdülés. Elnézést a kismamáktól, anyukáktól, ha rosszul fogalmaztam, még tapasztalatlan vagyok. :)
2013. máj. 9. 14:51
 43/44 A kérdező kommentje:
43: Írtam,van akinek jól áll a rövid haj.Ezek szerint neked is.
2013. máj. 9. 14:58
 44/44 anonim válasza:
Én spec leborotváltattam a párommal kopaszra, annyira untam, hogy mindenütt a hajam volt.
2019. márc. 31. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!