Anyukák! Ti hogyan hordjátok a hajatokat a kicsi mellett?
9 hós a kislányom, és imádja húzgálni, tépdesni a hajam, mindig mondom, hogy nem szabad, ez fáj anyának, de ugye azért még beletelik egy kis időbe, mire megérti és megtanulja, hogy nem.
Viszont nagyon gyenge hajam van, dús, de vékonyszálú, könnyen törik. Évek óta növeszteném, de mindig vissza kell belőle elég sokat vágni, így nem szívesen fogom össze, fonom be, vagy tűzöm fel, mert tudom, hogy már attól is töredezik.
Ti hogy hordjátok a hajatokat?
Hisszú hajam volt, mindig össze volt fogva, de így is hullott, és volt hogy hajszálat találtam a kakában.
A frászt hozta rám, na akkor elmentem levágattam kleopátrára, hátul felnyírva, színes Köves mintás hajpántokkal hordom.
Hamar megszárad, 10 perc alatt be lehe szárítani, és jobban is érzem magam, mert megújultam:)
Én akkor kezdtem el növeszteni, amikor a fiam megszületett, előtte tök rövid volt. Pont szülés előtt egy nappal voltam fodrásznál, erre ma is emlékszem :) Szóval kb. 5 centis volt mindenhol, nem volt rá gondom eleinte.
Egy év alatt megnőtt a vállamig, akkoriban voltak ilyen gondok nálunk is, hogy tépte a hajamat, szerette markolászni, viszont simogatni is. Mindig abból tudtam, hogy álmos, hogy az ujjai között eresztgette át a hajam nagyon finoman :)
Idő közben többször is le kellett vágatnom, részben a saját hülyeségem miatt (feketére volt festve, egyszer a fejembe vettem, hogy nekem márpedig szőke kell, de azonnal, szép is lett, de két nap után teljesen meghalt a hajam), mostanra viszont majdnem derékig ér :)
Szeretem befonni két copfba, vagy lófarkat csinálni, kontyokat is szoktam, sőt, itthon azt is szeretem, ha teljesen feltűzöm, és még kendő is van rajtam, mert nem szeretem, ha a nyakamba vagy az arcomba lóg. Viszont ha elmegyek itthonról, akkor nagyon sokszor kibontom, érdekes, hogy csak itthon zavar ez a lógás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!