Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti hogyan hordjátok...

Anyukák! Ti hogyan hordjátok a hajatokat a kicsi mellett?

Figyelt kérdés

9 hós a kislányom, és imádja húzgálni, tépdesni a hajam, mindig mondom, hogy nem szabad, ez fáj anyának, de ugye azért még beletelik egy kis időbe, mire megérti és megtanulja, hogy nem.

Viszont nagyon gyenge hajam van, dús, de vékonyszálú, könnyen törik. Évek óta növeszteném, de mindig vissza kell belőle elég sokat vágni, így nem szívesen fogom össze, fonom be, vagy tűzöm fel, mert tudom, hogy már attól is töredezik.

Ti hogy hordjátok a hajatokat?

2012. júl. 26. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hisszú hajam volt, mindig össze volt fogva, de így is hullott, és volt hogy hajszálat találtam a kakában.

A frászt hozta rám, na akkor elmentem levágattam kleopátrára, hátul felnyírva, színes Köves mintás hajpántokkal hordom.

Hamar megszárad, 10 perc alatt be lehe szárítani, és jobban is érzem magam, mert megújultam:)

2012. júl. 26. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig kleopátrás hajam volt, elöl hosszabb hátul rövidebb, mondjuk az én lányom sosem húzkodta szerencsére.
2012. júl. 26. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Copfban, kontyban, hajpánttal.
2012. júl. 26. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem csípőig érő,barna,göndör hajam van.Elől kleopátrás a fazon.Vagy felkötöm vagy hajpánt vagy csak simán kibontva,előre dobva.Ajánlom a ricinusolajat,szépen megerősíti a hajszálakat.
2012. júl. 26. 10:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem erős szálú, derékig érő hajam volt. A fele kihullott, a másikat a gyerekem húzta, úgyhogy majd másfél évig nyavalyogtam vele, de kontyban is ronda volt... végül bedühödtem és levágattam egész rövidre. Nem bántam meg, mert 3 hónapra rá elkezdett kinőni végre és sokkal fiatalabbnak, vagányabbnak is érzem így magam.
2012. júl. 26. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Elöl egyenes frufru, hátul általában copf.lapockáig ér maximum. Télen sokszor inkább kibontva van. A fiaim imádják, az egyikük belefúrja magát és csavargatja, de nem húzza. Ez nyugtatja meg:)
2012. júl. 26. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Mielőtt szültem levágattam a váll alattig érő hajamat rövidre. Így elkerültem a hajhúzogatást és meg sem bántam a rövidet. Gyors igazítás reggelente és kész. Könnyű,praktikus, fiatalos.
2012. júl. 26. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem vékony szálú, derékig érő hajam van, és csak a szükséges egészségügyi vágásra vagyok hajlandó, levágatni nem :) Összefogom, kontyolom, csatolom, pántolom, ami éppen eszembe jut. Édesanyám és az összes rokonom is levágatta rövidre, "anyukásra" a haját szülés után, elhatároztam, hogy én nem fogom. A sógornőm csesztetne állandóan, hogy miért nem vágatom le a hajam, nem praktikus, meg így az ő kislánya is hosszú hajat akarna, mondtam neki, hogy eszemben sincs, úgy szeretem :) Töredezésre van pár szer, meg ha teheted, hagyd megszáradni magától, mert a hajszárító is törheti!
2012. júl. 26. 19:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Én akkor kezdtem el növeszteni, amikor a fiam megszületett, előtte tök rövid volt. Pont szülés előtt egy nappal voltam fodrásznál, erre ma is emlékszem :) Szóval kb. 5 centis volt mindenhol, nem volt rá gondom eleinte.

Egy év alatt megnőtt a vállamig, akkoriban voltak ilyen gondok nálunk is, hogy tépte a hajamat, szerette markolászni, viszont simogatni is. Mindig abból tudtam, hogy álmos, hogy az ujjai között eresztgette át a hajam nagyon finoman :)

Idő közben többször is le kellett vágatnom, részben a saját hülyeségem miatt (feketére volt festve, egyszer a fejembe vettem, hogy nekem márpedig szőke kell, de azonnal, szép is lett, de két nap után teljesen meghalt a hajam), mostanra viszont majdnem derékig ér :)

Szeretem befonni két copfba, vagy lófarkat csinálni, kontyokat is szoktam, sőt, itthon azt is szeretem, ha teljesen feltűzöm, és még kendő is van rajtam, mert nem szeretem, ha a nyakamba vagy az arcomba lóg. Viszont ha elmegyek itthonról, akkor nagyon sokszor kibontom, érdekes, hogy csak itthon zavar ez a lógás :)

2012. júl. 26. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja, azt kihagytam, hogy most frufrum van. Sok sok évig nem mertem frufrut vágni, mert attól féltem, hogy kerekíti az arcomat. Aztán egyszer vettem a bátorságot, és vágtam magamnak (amúgy is mindig magamnak vágom) egy tépett frufrut, de nem aszimmetrikusat, csak vannak benne picit hosszabb részek itt-ott, szóval jó kis rendezetlen, és imádom így hordani :)
2012. júl. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!