Anyukák! Ti hogyan hordjátok a hajatokat a kicsi mellett?
Figyelt kérdés
9 hós a kislányom, és imádja húzgálni, tépdesni a hajam, mindig mondom, hogy nem szabad, ez fáj anyának, de ugye azért még beletelik egy kis időbe, mire megérti és megtanulja, hogy nem.
Viszont nagyon gyenge hajam van, dús, de vékonyszálú, könnyen törik. Évek óta növeszteném, de mindig vissza kell belőle elég sokat vágni, így nem szívesen fogom össze, fonom be, vagy tűzöm fel, mert tudom, hogy már attól is töredezik.
Ti hogy hordjátok a hajatokat?
2012. júl. 26. 09:31
11/11 anonim válasza:
Én esküvő után 1 héttel levágattam vállig érőre a hosszú hajamat. Anyukám és tesóm szerint rövidre kellett volna, mert az úgy praktikusabb és könnyen kezelhetőbb. 1 hónapig ilyen hajam volt és utána menetem újból fodrászhoz. Sosem volt még rövid hajam és gondoltam, hogy kipróbálom. Levágattam teljesen fiúsra és hátul géppel jól felnyírattam. Nagyon tetszik! Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!