Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, miért vágatjátok...

Anyukák, miért vágatjátok kicsire a hajatokat?

Figyelt kérdés

Rengeteg anyukán látom,hogy amint megszületik a kicsi,a szép,hosszú haját rövidre vágatja.

Oké,praktikusabb,gyerek nem tudja tépni,de nem lenne elég összefogni?Legtöbbet elcsúnyítja a rövid haj.

Férfiak nagy része a hosszú hajért van oda,nem egytől hallottam már,hogy olyan kár a felesége gyönyörű hosszú hajáért...

2013. máj. 9. 12:00
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a derekam közepéig ér a hajam, de eszem ágában sincs levágatni szülés után, már csak azért sem, mert sokan örülnének neki, ha a szép hosszú hajamat végre levágatnám :)
2013. máj. 9. 12:02
 2/44 anonim ***** válasza:
80%
Mi most várjuk a kislányunkat, és eszem ágában sincs megválni a loboncomtól. Külön öröm, hogy a terhesség alatt bedúsult és szebb lett. Nyilván, majd összefogom, ha a nagy sietségben másra nem lesz idő. Meg rutinos "hosszú haj-viselőként" van egy halom hajpántom, hajráfom, csatom, megoldom a kérdést. No meg ugye, megtanítjuk majd a kicsinek (ahogy a családban minden anyukának sikerült, hajhossztól függetlenül), hogy a haj nem azért van, hogy tépjék. :)
2013. máj. 9. 12:04
 3/44 anonim ***** válasza:
60%

Az én páromnak a rövid haj tetszik. Nekem volt hosszú és rövid is, de a rövid nekem jobban áll, jobban is érzem magam tőle.

De ha szülés után nagyon el kezd hullani, akár csomóban is, akkor higiénikusabb a rövid haj!

2013. máj. 9. 12:04
 4/44 anonim ***** válasza:
83%
Roppant egyszerű a válasz. Rengeteg nőnek elgyengül,nagyon hullik a haja szülés után. Azért vágatják le, hogy egy kicsit regenerálódjon.
2013. máj. 9. 12:05
 5/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt a téma már ki lett vesézve:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2013. máj. 9. 12:08
 6/44 A kérdező kommentje:

De regenerálódának a derékig érőből majdnem fiúsan rövidet?

Magam körül elég sok ilyet látok.

2013. máj. 9. 12:09
 7/44 anonim ***** válasza:
30%
Igen, amit belinkeltek kérdést, ott igen bunkó volt a Kérdező. Remélem ezt a kérdést nem ő tette fel!
2013. máj. 9. 12:12
 8/44 A kérdező kommentje:

Rengeteg példát látni,hogy "csak a gyerek,csak a gyerek,aztán a pasi már csak az anyát látja a nőben",itt is elég sokan panaszkodnak erre.

Rövid haj= fiús haj.

2013. máj. 9. 12:12
 9/44 A kérdező kommentje:

Nem,nem én vagyok a kérdező,nekem fel se dobta hasonlóként csak ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2013. máj. 9. 12:13
 10/44 anonim ***** válasza:
88%
Őszintén? Én azért vágatom le, mert belelóg a hányásba a vállam felett. De nem fiúsra akarom azért. Ez is a terhesség része :)
2013. máj. 9. 12:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!